İki ünlü yıldız 14 yıl sonra Netflix dizisinde bir arada

2010 yapımı komedide evli bir çifti canlandırdılar

Shawn Levy'nin yönettiği Çılgın Bir Gece, dünya çapında 153 milyon dolar hasılat yapmayı başarmıştı (20th Century Fox)

Ünlü oyuncu Steve Carell, Netflix'in yeni komedi dizisi The Four Seasons'ta Tina Fey'le birlikte rol alacak.

Dizi, Alan Alda'nın yönettiği ve Carol Burnett, Rita Moreno, Sandy Dennis'le Len Cariou'nun oyuncu kadrosunda yer aldığı 1981 yapımı Dört Mevsim (The Four Seasons) filminden uyarlanıyor.

Prodüksiyon yıl sonunda başlıyor

Komedinin 8 bölümlük bir diziye uyarlanacağı ocakta duyurulmuştu. Netflix uyarlamasının prodüksiyona yılın sonlarında başlaması planlanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde, üç evli çift her sezon birlikte tatile çıkıyor ancak erkeklerden biri eşini terk edip yanında daha genç bir kadın getirmeye başlayınca işler karışıyor. 

Film, daha önce CBS için 1984 yapımı bir televizyon dizisine uyarlanmıştı.

Carell ve Fey ekranda ilk kez birlikte çalışmıyor. İkili daha önce 2010 yapımı hit komedi filmi Çılgın Bir Gece'de (Date Night) evli bir çifti canlandırmıştı. 

Bu Carell'in ilk Netflix dizisi de değil. 61 yaşındaki aktör, daha önce yayın devinin Space Force adlı komedi dizisinde başrol oynamıştı. Carell'e John Malkovich ve Ben Schwartz gibi isimler eşlik etmişti.

Üst üste 6 Emmy adaylığı

Carell en çok NBC'nin hit komedisi The Office'le tanınıyor. Ünlü aktör bu diziyle En İyi Erkek oyuncu dalında üst üste 6 Emmy adaylığı elde etmişti. Amerikalı aktör dizideki başarılı performansıyla 2006'da bir de Altın Küre kazanmıştı.

Carell aynı zamanda 2014 yapımı Foxcatcher Takımı'ndaki (Foxcatcher) rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a da aday gösterilmişti.

40 Yıllık Bekar (The 40 Year Old Virgin) ve Büyük Açık'la (The Big Short) da tanınan oyuncu, son dönemde FX'in mini dizisi The Patient'ta ve Apple TV+'ta ekranlara gelen The Morning Show'da rol alıyor.

Fey Netflix'in yeni dizisinde başrol oynamanın yanı sıra Lang Fisher ve Tracey Wigfield'la birlikte dizinin yaratıcılığını da üstlendi. Üçü daha önce NBC'nin sevilen sitcom'u 30 Rock'ta da birlikte çalışmıştı. 


Independent Türkçe, Variety, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU