Britney Spears, Justin Timberlake'in tutuklanmasının ardından kadeh kaldırdı

Çift 1992'den 2002'ye kadar süren bir ilişki yaşamıştı ve Spears, Timberlake'in kendisinden mesajla ayrıldığını öne sürüyor

(Reuters)

Britney Spears, eski erkek arkadaşı Justin Timberlake'in alkollü araç kullanmaktan gözaltına alınmasından birkaç saat sonra sosyal medya üzerinden milyonlarca hayranıyla kadeh kaldırdı.

Womanizer gibi hit şarkıların 42 yaşındaki sanatçısı, NSYNC grubunun 43 yaşındaki eski üyesiyle 1992'den 2002'ye kadar çıkmıştı. Spears, The Women in Me adlı anı kitabında, ilişkileri sırasında Timberlake'in kendisini kürtaj olmaya teşvik ettiğini ve daha sonra mesajla ayrıldığını öne sürmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Timberlake 18 Haziran Salı sabahı erken saatlerde Hamptons'da alkollü araç kullanmaktan gözaltına alınmıştı. O gün öğleden sonra Spears takipçileriyle mutlu bir gönderi paylaştı.

Pop yıldızı, sahne alacağı Las Vegas'ta bir yüzme havuzunda dinlenirken ve bir kokteylin tadını çıkarırken çekilmiş fotoğraflarını yayımladı. Spears, gönderiye "İşte bu küçük şeyler!!!" yazdı.

Şarkıcının Instagram'da yorum bölümü kapalı olmasına rağmen, Spears'ın hayranları diğer platformlarda gönderinin Timberlake hakkında olduğunu varsaymakta gecikmedi.

Bir kişi "Etme bulma dünyası demek istiyor" derken, diğer hayranları öğleden sonrasının tadını çıkardığı için onu bir "ikon" diye niteledi.

The Independent yorum için Britney Spears'ın temsilcileriyle temasa geçti ancak yanıt alamadı.
 


Timberlake, yaz aylarında ünlülerin uğrak yeri olarak bilinen Long Island'ın zengin Hamptons bölgesi Sag Harbor'da gözaltına alındı. New York Post'un elde ettiği bir şikayete göre pop yıldızı sadece "bir martini" içtiğini iddia etti.

Habere göre Timberlake'i tutuklayan polis o kadar gençti ki süperstarı tanıyamadı. Müzisyen salı günü Long Island'da bir mahkemeye çıktı ve kefaletle serbest bırakıldı ancak 26 Temmuz'da tekrar mahkemeye çıkacak.

Polis, Timberlake'in American Hotel'de parti yaptığını ve ayrılırken 2025 model BMW'siyle bir dur işaretini çiğneyip geçtiğini söyledi. Polisler onu takip etmeye başladı ve Timberlake yoldan çıkmaya başlayınca onu kenara çekti. Şarkıcı polise arkadaşlarını eve kadar takip ettiğini söyledi.

Şikayette, şarkıcının "tüm standartlaştırılmış saha ayıklık testlerinde kötü performans gösterdiği" ve alkolmetreye üflemeyi defalarca reddettiği belirtiliyor.

Memurlar Timberlake'in gözlerinin cam gibi parladığını ve nefesinin alkol koktuğunu gözlemledi. 

Dikkatini toplayamıyordu, konuşması yavaşlamıştı ve ayakta durmakta zorlanıyordu.

The Independent, Timberlake'in bir temsilcisi, polis teşkilatı sözcüsü ve Sag Harbor Adalet Mahkemesiyle yorum için iletişime geçti ancak yanıt alamadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU