Ünlü oyuncu, 16 yıllık mutlu evliliğin sırrını açıkladı

"Seçim yapmanız gerekiyor"

Jessica Alba, Cosmopolitan'a yaptığı açıklamada Cash Warren'la tanıştığında onu yıllardır tanıyor gibi hissettiğini söylemişti (Reuters)

Ünlü oyuncu Jessica Alba, eşi Cash Warren'la 16 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Birlikte geçirdikleri uzun yıllara dönüp baktığında aktris, her şeyin "doğru seçimi yapmakla" ilgili olduğunu söylüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Özel kuvvetler mensubu bir komandoyu canlandırdığı, Netflix yapımı yeni aksiyon filmi Tetikte'nin (Trigger Warning) galasında açıklamalarda bulunan 43 yaşındaki Alba, People'a verdiği röportajda felsefesini açıkladı. 

"Bu gerçekten seçim yapmanız gereken bir şey" diyen oyuncu, zaman yönetiminin ilişkideki önemine de değindi:

Birbirinize zaman ayırmak için gerçekten vakit yaratmalısınız

Alba, 45 yaşındaki prodüktör eşi Warren'la 2005 yapımı süper kahraman filmi Fantastik Dörtlü'nün (The Fantastic Four) setinde çalışırken tanışmıştı. Çift, Mayıs 2008'de Los Angeles'ta düzenlenen sade bir nikah töreniyle evlenmişti.

"Önceliklerimizi bilmek çok önemli"

Alba, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Her gün aynı şeyleri yaşıyoruz ama önceliklerimizi bilmek, birbirimizi görmek, kıkırdamak, telefonla oyalanmamak ve gerçekten bağlantı kurmak için o anları ayırmak çok önemli.

Amerikalı oyuncu, "Kafanızı kaldırıp 'Birlikte olmasaydık hayatım daha iyi olur muydu?' diye sormanız gerekiyor" diye ekledi ve soruyu kendisi yanıtladı:

Her seferinde, 'Hayır'... Biz arkadaşız, anlıyor musun?

Mutlu çift, 19 Mayıs'ta evlilik yıl dönümlerini kutlamıştı. Alba, Instagram'daki 20 milyonu aşkın takipçisinin beğenisine sunduğu paylaşımla eşine seslenmişti. 
 


"16 yıllık evlilik, birlikte 20 yıl ve sonsuza dek sürecek..." diyerek sözlerine başlayan aktris, şöyle devam etti:

Yıl dönümümüz kutlu olsun. Buraya kadar gelebildiğimiz için bizimle gurur duyuyorum. Sizi başka bir insana bağlanmanın ve aile olmayı seçmenin ne anlama geldiğine hazırlayabilecek gerçek bir kurallar dizisi veya rehberlik yoktur. İyi günde kötü günde sürekli birbirimize geri dönmenin yolunu bulduk ve birbirimizi seçtik. Şerefimize, seni seviyorum.

Çiftin 16 yaşındaki Honor, 12 yaşındaki Haven ve 6 yaşındaki Hayes olmak üzere üç çocuğu var.


Independent Türkçe, Daily Mail, People

DAHA FAZLA HABER OKU