İzleyiciler sinemada bayılmıştı: Korku serisine usta oyuncu da katıldı

Serinin üçüncü halkası için neredeyse her şey hazır

2022 yapımı Terrifier 2, 250 bin dolar gibi mütevazı bir bütçeyle çekilmiş ve dünya çapında gişede 15 milyon dolardan fazla hasılat elde etmişti (Bloody Disgusting)

İzleyicilerin sinemada bayılmasına neden olan korku serisinin son halkası Terrifier 3'ten haber var...

Kült vampir filmi Kayıp Çocuklar'la (The Lost Boys) tanınan Jason Patric'in de Terrifier 3 oyuncuları arasında yer aldığı açıklandı. 

"Her gün nasip olmuyor"

Yönetmen Damien Leone, "Jason'ın aramıza katılmasının bir onur ve ayrıcalık olduğunu söylemek yetersiz kalır" diyerek ekledi:

Kendi kuşağının en iyi oyuncularından biri ve bu seriye derin bir saygı duyuyor. Bu yüzden hayranların onun Terrifier evrenindeki önemli rolünü görmesinden heyecan duyuyorum.

Tam bir Kayıp Çocuklar hayranı olan Leone, sözlerini şöyle sürdürdü:

En sevdiğim filmlerden bazılarının yıldızıyla çalışmak her gün nasip olmuyor. Bbeni tanıyorsanız, özellikle Kayıp Çocuklar hakkında ne hissettiğimi bilirsiniz. Bu yüzden bu gerçekleşen bir hayal ve en hafif tabirle çok heyecan verici bir işbirliği oldu.

Jason Patric'in filmde canlandırdığı karakterin detayları gizli tutulsa da aktörün filmdeki ilk görüntüsü paylaşıldı. 

t3.jpg

58 yaşındaki Patric'in filmdeki rolü şimdilik sır gibi saklanıyor (Dark Age Cinema)


Yönetmen Leone ve yapımcı Phil Falcone'nin korku filminin çekimleri, geçen hafta New York'ta resmen tamamlandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce çekimlerin bu baharın başlarında tamamlandığına dair haberler çıkmıştı. Fakat bu ay tamamlanması gereken birkaç sahne daha vardı. 

Cineverse ve Bloody Disgusting imzalı filmde David Howard Thornton'ın canlandırdığı psikopat Palyaço Art, Noel arifesinde huzur içinde uykuya dalan Miles County'nin masum sakinlerine yeni bir kaos yaşatmaya hazırlanıyor.

Filmin geri dönen oyuncularının başında Sienna rolüyle Lauren LaVera yer alıyor. Ona Samantha Scaffidi, Elliot Fullam ve Chris Jericho eşlik ediyor.

Ayrıca Daniel Roebuck da Noel Baba rolüyle ilk kez izleyici karşısına çıkacak. 

Yılın en çok beklenen yapımlarından

2016 yapımı ilk Terrifier ve 2022 yapımı devam filmini sinemada izleyen bazı seyircilerin fenalaştığı, kustuğu hatta bayıldığı öne sürülmüştü.

Leone tarafından yazılan ve yönetilen Terrifier 3, 11 Ekim 2024'te ABD sinemalarında gösterime girecek. Serinin üçüncü halkası, yılın en çok merakla beklenen yapımları arasında gösteriliyor. 


Independent Türkçe, Deadline, Bloody Disgusting

DAHA FAZLA HABER OKU