Beklenen fragman geldi: Parazit'in yönetmeniyle Batman bir arada

Baş karakter geçinebilmek için tekrar tekrar ölüyor

Parazit (Parasite) filmiyle 2020 Oscarlarına damga vuran yönetmen Bong Joon-ho'nun yeni filminin fragmanı yayımlandı.

Warner Bros. filmin tanıtımını şöyle yapıyor:

Beklenmedik kahraman Mickey Barnes kendini, işine en üst düzeyde bağlılık isteyen bir işverene çalışmak gibi olağanüstü bir durumda bulmuştur: Geçinebilmek için ölmek.

Senaryosunu da Bong Joon-ho'nun kaleme aldığı Mickey 17, bir buz gezegenini kolonileştirmek için gönderilen ve "harcanabilir" pozisyonunda çalışan Mickey'yi konu alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Son Batman filmlerinin yıldızı Robert Pattinson, başrolünde yer aldığı bilimkurgunun fragmanında defalarca ölüyor. 

Canlandırdığı Mickey Barnes karakteri, ölse de yeniden klonlanırken geçmişte yaşadıklarını da büyük ölçüde hatırlayabiliyor. 

17. kez öldükten sonra başka bir versiyonuyla karşılaşmasıyla birlikte işler karışıyor. "Çoğul vakalarında her bireyi itlaf ederiz" mesajıyla birlikte tamamen yok olma tehlikesiyle de karşı karşıya kalıyor.

Pattinson'ın fragmandaki sesi dikkat çekti. Sinema sitesi Screen Rant, yıldız aktörün önceki filmlerdeki kullandığı tonlardan tamamen ayrıştığını vurguluyor. 

Yazar Edward Ashton'ın 2022 tarihli çok satan romanından uyarlanan filmde Pattinson'a Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette ve Mark Ruffalo gibi yıldız isimler eşlik ediyor.

Baş yapımcılar arasında Brad Pitt de var. 

29 Mart 2024'te vizyona girmesi planlanan filmin çıkışı, Hollywood'u sarsan WGA ve SAG-AFTRA grevleri nedeniyle ertelenmişti. Fragmanı yayımlayan Warner Bros. vizyon tarihinin 31 Ocak 2025 olarak belirlendiğini de duyurdu. 

Filmin IMAX formatında da gösterime gireceği açıklandı. 

Yönetmen Bong Joon-ho'nun 92. Akademi Ödülleri'nde En İyi Film ödülünü kazanan ve büyük beğeni toplayan Parazit'ten bu yana çektiği ilk film olan Mickey 17 merakla bekleniyor. 

Screen Rant; yönetmeni, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken filmin fragmanının iyi bir ilk izlenim yarattığı yorumunu yapıyor. 
 

Independent Türkçe, Screen Rant, Warner Bros

DAHA FAZLA HABER OKU