Yeni Netflix filmi, Prens Andrew'u "memnun etti"

İtibarını yitiren kraliyet mensubu, Newsnight röportajı hakkındaki yeni filmin merkezinde yer alıyor

Prens Andrew'un arkadaşları, kraliyet mensubunun yeni Netflix filmi Atlatma'daki (Scoop) tasvirinden "memnun" olduğunu iddia etti.

Film itibarını yitiren kraliyet mensubunun Jeffrey Epstein'le arkadaşlığının sonrasında yaşananları anlatıyor. Bu dostluk, cinsel saldırı iddialarının ardından Prens'in Emily Maitlis'e verdiği facia niteliğindeki BBC röportajına yol açmıştı. 

Artık 64 yaşında olan Prens, 2019'daki meşhur röportajda Epstein mağduru Virginia Giuffre'le çekilmiş bir fotoğrafı sorulduğunda bomba iddialarda bulunmuştu. Giuffre, Prens'e satıldığını öne sürüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğrafın çekildiği gün nerede olduğu sorulduğunda kraliyet mensubu, o sırada 17 yaşındaki Giuffre'yle olmadığını ve kızını bir doğum günü partisi için Pizza Express'in Woking şubesine bıraktığını iddia etmişti.

Yeni filmde Andrew'u canlandıran Rufus Sewell, Maitlis'e hayat veren Gillian Anderson'la birlikte Atlatma'da oynamadan önce, felakete dönüşen röportajı defalarca dinlediğini söylemişti. 

Prens'in The Daily Beast'e konuşan bir arkadaşı, "Tabii ki Andrew röportajı vermekten pişmanlık duyuyor ve yeniden fırsatı olsa bunu yapmazdı" dedi.

Bununla birlikte Atlatma'nın beklediğinden çok daha adil olduğunu düşünüyor.

Andrew'un, Rufus Sewell'un kendisini canlandırma biçiminden memnun olduğunu söylemek yanlış olmaz.

 

Scoop
Gillian Anderson ve Rufus Sewell, Atlatma'da Emily Maitlis ve Prince Andrew rollerinde (Netflix)


Bir başka arkadaşı da Prens Andrew'un hâlâ çalışan bir kraliyet mensubuyken yaptığı bazı iyi işleri yansıttığı için filmi övdü.

Andrew'un arkadaşı "Bence film, Andrew'un insanları son derece iyi bir şekilde bir araya getiren biri olduğunu açıkça ortaya koyarak onu gerçekten tanıyan herkesi tatmin etti" dedi.

Pitch@Palace ve diğer iş odaklı savunuculuk çalışmalarıyla kraliyet ailesi için gerçekten de değerli bir rol oynadı.

Hong Kong'da bir konferans salonunda iş dünyasıyla bir araya geldiği zaman odaya girdiğinde gerçek bir enerji hissediliyordu.

 

Prens Andrew
Prens Andrew, Epstein'le "ilişkisi nedeniyle pişman" olduğunu söylemişti (AFP)


Prens Andrew, Giuffre'nin ortaya attığı cinsel saldırı iddialarının hepsini reddediyor.

Andrew, Giuffre'nin açtığı hukuk davasında açıklanmayan bir meblağ ödeyerek 2022'de uzlaşmaya gitmişti. O dönemde Prens, Giuffre'nin "hem bilinen bir istismar mağduru olarak hem de haksız kamuoyu saldırıları sonucu acı çektiğini" kabul ettiğini söylemişti.

Prens ayrıca Epstein'le "ilişkisinden dolayı pişmanlık duyduğunu" da vurgulamıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU