Eski James Bond'lardan biri daha Marvel yıldızı Taylor-Johnson'ın 007 adaylığını yorumladı

Marvel yıldızı haberlerle arasına mesafe koydu

(Reuters)

James Bond'un eski oyuncusu George Lazenby, Marvel yıldızı Aaron Taylor-Johnson'ın bir sonraki 007 olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Lazenby, 1969 yapımı Kraliçe'nin Hizmetinde'de (On Her Majesty's Secret Service) ajanı canlandırmıştı. Aktör, Taylor-Johnson'ın ajan serisinde Daniel Craig'in yerini alacağı yönündeki haberlerle ilgili düşüncelerini paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gazeteye göre aktör TMZ'ye verdiği röportajda 33 yaşındaki oyuncunun "tehlikeli sahnelerin ve smokinli bir erkeği seven tüm kadınların üstesinden gelebileceğine" inandığını söyledi.

Ancak Lazenby rolün henüz teklif edildiğini düşünmediğini çünkü kendisinin rolü kazanmadan önce bir dizi farklı test ve seçmelere katılmak zorunda kaldığını belirtti.

Taylor-Johnson "karakterin hakkını verebildiği" sürece, Lazenby'nin onu rolde desteklemeyi teklif ettiği ve aktörün "kendine karşı dürüst olması" gerektiğini söyleyerek bazı bilgece öğütler verdiği bildirildi.

Daniel Craig'in 2021 yapımı Ölmek İçin Zaman Yok'tan (No Time to Die) sonra ajan serisinden çekileceğini açıklamasından bu yana, yerine geçecek kişi hakkındaki spekülasyonlar yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Tom Hardy, Bridgerton oyuncusu Regé-Jean Page ve Idris Elba'nın (aktör, muhtemel oyuncu seçimiyle ilgili "iğrenç" ırkçı söylemlerin kendisini Bond'u oynama fikrinden uzaklaştırdığını söylemişti) yerine geçeceği konuşulurken, rolün Taylor-Johnson'a çoktan teklif edildiği iddia edildi.

The Sun'ın haberine göre, Eon Productions, 26. Bond filminin çekimlerine bu yıl içinde başlamayı umuyor ve bu rol için Göster Gününü (Kick-Ass), Tenet ve Suikast Treni (Bullet Train) gibi yapımlarda oynamış 33 yaşındaki Taylor-Johnson'ı tercih ediyor.

Aktör, Rolling Stone UK'e verdiği röportajda Örümcek Adam (Spider-Man) spin-off'u Avcı Kraven'ın (Kraven the Hunter) tanıtımını yaparken ajan rolüyle arasına mesafe koymaya çalıştı:

Sadece göstereceğim ve anlatacağım şeyler hakkında gerçekten konuşabilirim. Yani, Dublör (The Fall Guy), Nosferatu, Avcı Kraven.

Benim için bir gelecek çizilmesine ihtiyacım varmış gibi hissetmiyorum. Benim için ne çizilirse çizilsin, çok daha iyisini yapabilirim.

Yayın kuruluşu, Taylor-Johnson'ın bu yanıtı "alaycı bir gülümsemeyle" verdiğini belirtti.

Röportajın başka bir yerinde aktör, Bond olabileceği fikrini yatıştırmaya çalışarak, "ille de birbiri ardına aksiyon filmi yaparak markalaşmak" istemediğini söyledi.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU