Bond anlaşmasının iç yüzü: 4 film için imza atabilir

Seriye "fantastik dokunuş" iddiası

Cary Joji Fukunaga'nın yönetmenliğini üstlendiği Ölmek İçin Zaman Yok'ta Craig'e Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Naomie Harris ve Ana de Armas eşlik etmişti (MGM)

İddiaya göre Aaron Taylor-Johnson, stüdyo yöneticileriyle yaptığı "bitmek bilmeyen görüşmelerin" ardından 4 Bond filminde "öldürme yetkisi" 1989 James Bond filmi -e.n) alabilir. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

33 yaşındaki aktörün, emekli 007 Daniel Craig'in yerine geçerek seriyi "fantastik" bir dokunuşla yeni bir çağa taşıyabileceğinden de bahsediliyor.

Daily Mail, Britanyalı aktöre resmen James Bond rolünün teklif edildiğini ve yetkililerin Taylor-Johnson'ın anlaşmayı kabul etmesi için olağanüstü çaba harcadıklarını öne sürüyor.

Aaron Taylor-Johnson için kostüm provalarının çoktan başladığını iddia eden içeriden kaynaklara göre, 63 yaşındaki yapımcı Barbara Broccoli rol için ondan başka kimseyi düşünmüyor.

Her şey ayrıntıda gizli; ajanslar ve avukatlar tüm bürokratik işlemleri ve Aaron'ın kaç film için imza atacağını inceliyor.

"Tüm provaları yaptılar"

İsmi açıklanmayan bir kaynak şöyle dedi:

Şu anda 4.'sü de opsiyonlu olmak üzere üç filmlik bir anlaşma gibi görünüyor. Tüm provaları yaptılar, onun için düşündükleri saç kesimini tasarladılar ve o şimdiden muazzam bir formda. Barbara Broccoli ve diğer yapımcılar bu duyuruyu büyük bir olay haline getirecek.

Kaynağa göre, aralarında 84 yaşındaki George Lazenby, 78 yaşındaki Timothy Dalton, 70 yaşındaki Pierce Brosnan ve 56 yaşındaki Craig'in de bulunduğu yaşayan Bond'ların meşaleyi devretmesi için katılacağı bir etkinlik düzenlenecek.

Bunun şimdiye kadarki en büyük duyurulardan biri olmasını istiyorlar ve 2026'ya kadar sinemalarda gösterime girecek bir film için gelecek yıl çekimlere başlamayı planlıyorlar.

"Biraz daha fantastik"

İddiaya göre Bond yöneticileri, merakla beklenen resmi oyuncu duyurusu için ellerinden geleni yapmanın yanı sıra sevilen seriyi yeni bir türe taşımayı da umuyor.

Bunun biraz daha fantastik olmasını, ilginç ve ikonik kötü adamlarla üst düzey aksiyon içermesini ve Daniel Craig'in filmleri kadar gerçek olmamasını istiyorlar. Belirlenmiş bir plan var ve Aaron sonsuz görüşmeler yaptı. Başka kimseyi istemiyorlar.

Birleşik Krallık merkezli gazete The Sun'ın haberinde 007 rolü için Taylor-Johnson'la anlaşmaya varıldığı ve Britanyalı aktörün teklifi resmen kabul etmek üzere olduğu belirtilmişti.

Taylor-Johnson, Gece Hayvanları (Nocturnal Animals), Göster Gününü (Kick-Ass), Sınır Tanımayan (Nowhere Boy) ve Yenilmezler: Ultron Çağı (The Avengers) filmlerindeki rolleriyle tanınıyor.


Independent Türkçe, The Sun, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU