Akşener: Alt tarafı bir seçim, harbe gitmiyoruz

“Projeler üzerinden, vizyon üzerinden, hizmet üzerinden rekabetin olması lazımken şuculuk, buculuk üzerinden yedik birbirimizi”

Fotoğraf: AA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde'de partisinin belediye başkan adayı Naim Osman Erem ile esnafı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Niğde'ye gelen Akşener, esnaf ziyaretlerine Şadırvan Parkı'ndan başladı.

Başkan adayı Naim Osman Erem ile dükkanları gezerek esnafla sohbet eden Akşener, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Esnafa bol kazançlar temennisinde bulunan Akşener, partisinin adayı Erem'e oy istedi.

Akşener, kendisi gibi öğretmen okulundan mezun olan bir esnafı ziyaretinde, seçimlerde zaman zaman gerilim yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:

Alt tarafı bir seçim, harbe gitmiyoruz. Yani seçmenin bayramı bu seçim. Dolayısıyla projeler üzerinden, vizyon üzerinden, hizmet üzerinden rekabetin olması lazımken şuculuk, buculuk üzerinden yedik birbirimizi. Ben mesela gençlere örnek olsun diye hep söylüyorum, DYP'de politikaya başladım, ANAP ile DYP kavgası var o zamanlar. Böyle cenk gibi değil yani. Kimse kimseye bıçak atmıyor. Şimdi gidersin, gelirsin dükkana, beyefendinin karşısına geçersin DYP'li olarak, başlar anlatmaya, der ki 'Şunları söylediniz, yapmadınız. Bir daha ANAP'a oy vereceğim.' Hazır ola geçmez miydik abi, yani seçmen velinimetti. Dolayısıyla biz bunu unuttuk. Canlandırabilirsek Türkiye hakikaten demokrasiyle tanışır. Hakikaten siz yani seçmen, millet o zaman kendinin patron olduğunu yeniden hatırlar. Unutuldu bu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Akşener Niğde'nin ardından Aksaray'da partililerle iftarda bir araya geldi.

Akşener burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

Bu seçimlerde İYİ Parti'ye güç verin. Bana güç verin, tutun elimden. O güçle görün, İYİ Parti 2028'e kadar iktidarın size nasıl hizmet etmesini sağlayacak. Bugün öğretmen kardeşlerimle karşılaştım. Buradan atanamayan öğretmen kardeşlerime ilan ediyorum. Hemen 100 bin öğretmenin atanmasını sağlayacağız. Tarımdan bahsetmiyorum bile. Girdiler aldı başını gitti. Bu dertlere çözüm üretmek için biz varız. Bize güç verin. Bizi güçlü kılın ki sizin adınıza savaşalım, sizin adınıza mücadele edelim. Sizin adınıza proje üretelim.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU