Michelle Yeoh, Oscar töreninde Emma Stone'la yaşadığı tuhaf etkileşimi açıkladı

Yeoh, Stone'a "Zavallılar"daki performansı için En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını takdim etmişti

(Reuters)

Michelle Yeoh, geçen gece En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını sunarken Emma Stone'la yaşadığı tuhaf etkileşimi sosyal medya üzerinden açıkladı.

61 yaşındaki Yeoh geçen yıl çoklu evren komedisi Her Şey Her Yerde Aynı Anda'daki (Everything Everywhere All At Once) rolüyle bu ödülü kazanmıştı.

Bu yıl ödülü Yorgos Lanthimos'un Zavallılar'ındaki (Poor Things) performansıyla kazanan Stone'a takdim etti ancak Yeoh heykeli vermeden önce Jennifer Lawrence'a doğru uzatınca bir anlık karışıklık yaşandı.

Yeoh, Instagram'da şunları yazdı: 

Tebrikler Emma!!! Kafanı karıştırdım ama Oscar'ı sana takdim ettiğim o muhteşem anı en iyi arkadaşın Jennifer'la paylaşmak istedim!

O bana Bebeğim Jamie Lee Curtis'i hatırlattı - her zaman birbirimizin yanındaydık!!!

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeoh ve Curtis Her Şey Her Yerde Aynı Anda'da birlikte rol almış ve her ikisi de Oscar kazanmıştı.

Umut Işığım'daki (Silver Linings Playbook) performansıyla 2013'te En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Lawrence, her biri bu yılın adaylarından birini tanıtan 5 eski kazanandan biri olarak sahnedeydi.

Al Pacino da dün bir açıklama yayımlayarak, törenin en büyük ödülü için 10 adayın ismini okumadan Oppenheimer'ın En İyi Film ödülünü kazandığını açıkladığında yaşanan karışıklığa değindi.

Baba'nın (The Godfather) oyuncusu, "Dün gece en iyi film ödülünü açıklamadan önce her filmin adını söylemememle ilgili bazı tartışmalar var gibi görünüyor" dedi.

Şunu açıklığa kavuşturmak isterim ki onları anmamak gibi bir niyetim yoktu, daha ziyade tören boyunca tek tek vurgulandıkları için yapımcılar tarafından tekrar söylenmemeleri tercih edildi. Gecenin bir parçası olmaktan onur duydum ve bu ödülün sunulması için istedikleri yolu izlemeyi seçtim.

Aday gösterilmenin bir insanın hayatında muazzam bir dönüm noktası olduğunun ve tam olarak tanınmamanın kırıcı ve incitici olduğunun farkındayım. Bunu film yapımcıları, oyuncular ve yapımcılarla derinden ilişki kuran biri olarak söylüyorum, bu nedenle bu göz ardı ediliş yüzünden küçük düşenlerle derin bir empati kuruyorum ve dolayısıyla bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Pacino'nun açıklaması Oscar yapımcıları tarafından da desteklendi.

Yapımcı Molly McNearney, Variety'ye, "Bu aldığımız yaratıcı bir karardı çünkü gösterinin uzun olacağından çok endişeliydik" diye konuştu. 

Gösterinin sonuna geldiğinizde, en iyi 10 film video paketinin hepsini görmüş oluyorsunuz. İnsanlar sadece kimin kazandığını duymak istiyor ve şovun bitmesine epey hazırlar. En azından bizim beklentimiz bu yöndeydi.

Bu yüzden ona bir video paketi vermedik. Ona okuması için adaylar vermedik. Tüm bu adaylıkları okumak zorunda bırakmama kararımız onun zor durumda kalmasına yol açtıysa özür dilerim.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU