Netflix'in yeni fragmanı, beklenen filmin sonunu ele vermiş olabilir

Stranger Things'in 19 yaşındaki yıldızı başrolde

Juan Carlos Fresnadillo'nun yönettiği fantastik filmde Millie Bobby Brown'a Angela Bassett, Robin Wright, Ray Winstone ve Nick Robinson eşlik ediyor (Netflix)

Millie Bobby Brown'ın yakında vizyona girecek filmi Damsel, her ne kadar heyecan verici görünse de Netflix'in yayımladığı fragman, fantastik destanın sonu hakkında fazla bilgi vererek her şeyi mahvetmiş olabilir.

Damsel'ın yeni fragmanında Millie Bobby Brown, bir ejderhayla mağarada kapana kısılmış halde yaşam mücadelesi verirken görülüyor.

Popüler dizi Stranger Things'in 19 yaşındaki yıldızı, Netflix filminde yakışıklı bir prensle görücü usulü evlenmeyi kabul eden uysal bir genç kız olan Elodie rolünde.

Ancak Elodie, çok geçmeden kraliyet ailesinin eski bir borcu ödemek için onu kurban seçtiğini öğreniyor.
 


Fragmanda Elodie'ye yeni bir elbise giydirilirken Ray Winstone'ın canlandırdığı Lord Bayford, ona şöyle diyor: 

Bir eşleşme yaptım. Prens... Buna ihtiyacımız var, halkının sana ihtiyacı var.

Damsel, sürprizlerle dolu ve heyecan verici bir sonu olan klasik bir peri masalı gibi tasarlanmış. Ancak aksiyon dolu fragman, Netflix filminin ilerleyişi ve finali hakkında çok fazla ipucu içeriyor gibi görünüyor.

Sıradan bir genç kız değil

Fragmanda Brown'ın canlandırdığı karakter, kayınvalidesinin onu kurban etmek için ejderha çukuruna atmasıyla zor durumda kalıyor. Oysa Prenses Elodie, çaresiz bir genç kız olmaktan çok uzak. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üç dakikalık fragmandaki sahneler boyunca Eloide'nin sadece hayatta kalmaya değil, aynı zamanda kötü kalpli kayınvalidesi Kraliçe Isabelle'den intikam almaya kararlı olduğu açıkça görülüyor. 

Eleştirmenlere göre fragmanın filmin konusuyla ilgili bu kadar bilgi vermesi büyük bir sorun yaratabilir.

Fragmandaki sahnelerden prensesin karanlık çukurdan kaçmayı başardığı anlaşılıyor zira Elodie, üstü başı perişan halde süslü bir salonda yürürken görülüyor. 

Fragmandan fazlasını sunabilecek mi?

Filmin fragmanı, Elodie'nin bir ejderhanın gölgesi üzerinden geçerken köprüde yürüdüğünü göstererek spoilerları daha da ileri götürüyor. 

Ardından bir kalenin yanıp kül olduğu görülüyor. Bu da Brown'ın, ejderhayı bir şekilde Kraliçe Isabelle'in krallığına karşı kullanmayı başardığını ima ediyor.

Heyecan verici fragmanın Netflix kullanıcılarının ilgisini çekmesi ve filmin kısa sürede çok izlenenler listesinde zirveye tırmanması muhtemel görünüyor. Ancak Brown'ın fantastik filmi, fragmandan daha fazlasını sunmazsa kötü eleştiriler alma tehlikesiyle karşı karşıya.

Damsel, 8 Mart'ta yayın platformunda gösterime girecek.


Independent Türkçe, Daily Mail, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU