Donald Glover, Bay ve Bayan Smith hakkında konuştu: "Tıpkı Brad Pitt gibiyim"

Glover, "Tıpkı Brad Pitt gibiyim, tıpkı ona benziyorum, sanırım o da böyle söylerdi" diye şaka yaptı

(Reuters)

Donald Glover, Bay ve Bayan Smith'in (Mr & Mrs Smith) televizyon için yeniden yapımında canlandıracağı karakteri üstlenmeden önce Brad Pitt'le konuştuğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pitt, birbirlerini öldürmeleri için rakip ajanslar tarafından tutulan suikastçılar olduklarını öğrenen birbirinden sıkılmış evli bir çifti konu alan 2005 yapımı hit aksiyon komedisinde Angelina Jolie'nin karşısında rol almıştı.

Glover, bu hikayeye biraz farklı bir bakış açısı sunan 8 bölümlük bir dizi olan yeni Prime Video versiyonunun ortak yaratıcısı oldu. Ayrıca orijinal filmde Pitt'in canlandırdığı John Smith rolünü de üstleniyor.

Londra'daki galada Press Association'a konuşan Glover, şöyle şaka yaptı:

Tıpkı Brad Pitt gibiyim, tıpkı ona benziyorum, sanırım o da bunu söylerdi.

Glover sözlerine şunları da ekledi:

Aslında bunun hakkında onunla konuştum. Herkes gibi hissettiren bir karakter yaratmak istedim, isimlerinin John ve Jane olması bilerek yapılmış bir şey, bir nevi karakteri onlara katıyorsunuz. 

Diğer erkeklerin de izleyebileceği ve ilişki kurabileceği birini yapmak istedim çünkü bence en nihayetinde tüm dizi aslında ilişkiler hakkında.

Glover, Prime Video'da yayımlanacak dizisinde eşi Jane'i canlandıran Maya Erskine'le birlikte rol alıyor.

Dizide, kendilerine casusluk, zenginlik ve seyahat dolu bir yaşam sunan casusluk ajansında iş bulan ancak bunun bedeli olarak görücü usulü bir evlilikte yeni kimliklere sahip olacak iki yabancı takip ediliyor.

Dizideki komedi ve aksiyon dengesini anlatan Glover şunları söyledi:

Tüm şakaların gerçekten bir ilişkide olabilecek şeyler olması için gerçekten çok uğraştık.

Ve sonra tüm aksiyon... olağanüstü ve sıradanlığın karışımı, işte bu tarz çoğu zaman bizimleydi, sadece özdeşleşilebilir bir şey yapmaya çalışıyorduk.

Childish Gambino adıyla müzik yayımlayan Glover, bir sonraki yeni projesini ne zaman yayımlayacağından emin olmadığını da açıkladı.

Dostum, keşke bilsem. Gerçekten isterdim. Bilseydim şimdi söylerdim ama bilmiyorum. Halihazırda sadece bir şeyler üzerinde uğraşıyorum.

Son albümü 3.15.20'yi 2020'de yayımlamış ve geçen yıl Ni'Jah ve Kirby'le birlikte Swarm adlı bir EP'de yer almıştı. Bu EP'de Glover'ın Prime Video projelerinden biri olan ve Dominique Fishback'in başrolünü oynadığı Swarm'dan esinlenen orijinal müzikler yer alıyordu.

Bay ve Bayan Smith, 2 Şubat'ta Prime Video'da gösterime girecek.

Press Association'dan da yararlanılmıştır. 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU