Unutulan komedi, Netflix'te ikinci baharını yaşıyor

Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman ve Kevin Kline'ın filmi, platformun en çok izlenenlerinden biri oldu

Last Vegas'ın senaryosu, ödüllü dizi This Is Us'ın Emmy adayı yazarı Dan Fogelman imzasını taşıyor (CBS Films)

Gişedeki başarısına rağmen unutulan komedi, 10 yıl sonra Netflix'in en çok izlenen filmlerinden biri olmayı başardı.

2013'te gösterime giren Last Vegas, emekli hayatına ara veren 4 arkadaşın, kalan son bekar dostları için Las Vegas'ta çılgın bir bekarlığa veda partisi vermelerini konu alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin kadrosunda Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman ve Kevin Kline gibi deneyimli yıldızlar yer alıyor.

Last Vegas, 2 Ekim - 8 Ekim haftasında 7,2 milyon izleme saati ve 4,1 milyon toplam görüntüleme alarak Netflix'in küresel çok izlenenler listesinde 8. sıraya yerleşti. 

2013'te gösterime giren komedi, dünya çapında yaptığı 134 milyon dolarlık hasılatla bütçesinin neredeyse 5 katını kazandırmayı başarmıştı. 

Rekor kırmıştı

Filmin gişede elde ettiği başarı, dağıtımcısı CBS Films'e tarihindeki en yüksek hasılatı sağlamıştı. Ancak yıldızlarla dolu kadrosuna ve başarısına rağmen film, yıllar içinde unutuldu. 

Yayın platformuna eklendiğinde adeta yeniden keşfedilen komedi, eleştirmenlerce Felekten Bir Gece'nin (Hangover) daha yaşlı bir kadroyla yeniden çekilmiş hali olarak değerlendirilmişti.

Bu durum eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da, 100 üzerinden 46'lık bir puan almasıyla sonuçlanmıştı. 4 yıldız oyuncunun ilk kez birlikte rol aldığı filmin izleyici puanıysa 59'da kalmıştı.

Türkiye'de 1 Kasım 2013'te gösterime giren filmin yönetmenliğini, Meg: Derinlerdeki Dehşet'e (The Meg) imza atan Jon Turteltaub üstlenmişti.  


Independent Türkçe, ScreenRant, MovieWeb

DAHA FAZLA HABER OKU