Gişe canavarı filmin devamının neden gelmediğini senaristi açıkladı

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin aşkı film setinde alevlenmişti

Filmde Pitt ve Jolie'nin yanı sıra Adam Brody ve Vince Vaughn da rol almıştı (20th Century Studios)

Bay ve Bayan Smith'in (Mr. & Mrs. Smith) senaristi filmin neden devamının çekilmediğini açıkladı. 

Aksiyon-komedi filminde Brad Pitt ve Angelina Jolie, birbirinin mesleklerinden haberi olmayan evli suikastçıları canlandırıyordu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yıldızların meşhur romantik ilişkileri, Bay ve Bayan Smith'in setinde başlamıştı.

Doug Liman'ın yönettiği film, gişede çok başarılı olmuştu. 2005 yapımı Bay ve Bayan Smith, 110 milyon dolarlık bütçesiyle 487,3 milyon dolar kazanarak gişede yılın en çok hasılat yapan 7. filmi olmuştu.

Filmin senarist, Simon Kinberg, JoBlo'ya verdiği röportajda Bay ve Bayan Smith'in devam filminin neden hiç gerçekleşmediğini açıkladı:

İlk filmin gücü bir aşk hikayesi olması; bilirsiniz, birbirlerine yeniden aşık oluyorlar ya da ilk kez gerçek bir şekilde aşık oluyorlar. Ve bir aşk hikayesi anlatmak, bir aşk hikayesini serileştirmek çok zordur. Çünkü ikinci filmde ne yaparsanız yapın, elbette ortak ve casus olabilirler ve birbirleriyle didişebilirler ama aslında aşık olan iki insanın hikayesini anlatamazsınız.

Dizisi geliyor

Bay ve Bayan Smith'in devam filmi çekilmemiş olsa da yeni bir seri başlatmayı başardı. Prime Video, bir süredir filmi diziye uyarlamakla ilgileniyordu. Defalarca ertelenmesine rağmen dizinin 2024'ün sonlarına doğru prömiyer yapması bekleniyor.

Dizinin başrol oyuncusu olması için Phoebe Waller-Bridge'le anlaşılmıştı ancak aktris projeden ayrıldı. Bay ve Bayan Smith'in yeniden çevriminde Donald Glover ve Maya Erskine suikastçı çifti canlandıracak.


Independent Türkçe, ScreenRant, JoBlo

DAHA FAZLA HABER OKU