Yeni John Wick dizisindeki aksiyon sahneleri kısaltıldı

"Bu önemli bir şeydi"

The Continental'de Colin Woodell'le Mel Gibson'a Mishel Prada, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate ve Jessica Allain eşlik ediyor (Starz Entertainment)

The Continental'ın yönetmeni Albert Hughes, yaklaşan John Wick prequel'indeki (orijinal yapımdaki olayların geçmişini anlatan film ya da dizi) aksiyon sahnelerini neden kısaltmak için uğraştığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üç bölümlük mini dizi, Colin Woodell'ın canlandırdığı genç Winston Scott'ın, New York'taki Continental Hotel'i işletmeye başlamadan önceki halini anlatıyor. Hughes, yaklaşan aksiyon dizisinin birinci ve üçüncü bölümlerini yönetiyor.

Entertainment Weekly'ye konuşan Hughes ve aksiyon yönetmeni Stovall, The Continental'da neden daha kısa aksiyon sahneleri olduğunu açıkladı.

İkili, hem tatmin edici hem de dizi ilerledikçe izleyicide daha fazlasını görme isteği uyandıran aksiyon sahnelerine sahip olmanın öneminden bahsetti.

"Bu bizim The Continental dünyasına girişimiz, bu bizim ilk büyük aksiyon sekansımız" diyen Stovall, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu sahneyi ne kadar iyi kotardığımızın seyircinin gelecekte olacaklar için beklentisini etkileyebileceğini biliyorduk. Albert, aksiyon sahnelerinin gereğinden fazla uzatılmaması gerektiğini düşünüyordu. Çünkü insanlarda daha fazla izleme isteği uyandırmak istersiniz.

Hughes da izleyicilerin aksiyondan yorgun düşmesini istemediğini ifade ederek ekledi:

Bu önemli bir şeydi. Tek sayfalık sahnenin 6 dakika sürmesini istemedim.

Yakında gösterime girecek olan John Wick prequel'inde Winston, Continental'den son derece önemli bir şey çalan kardeşinin izini sürmek zorunda kalıyor. Otelin Mel Gibson tarafından canlandırılan sahibi Cormac, Winston'ı kardeşini bulmazsa ikisini de öldüreceğini söylerek tehdit ediyor.

Dizinin fragmanında, Winston'ın Continental'i ele geçirmeye karar verdiği ve Cormac'i alaşağı etmek için suikastçı ekibi topladığı görülüyor.

Continental, ABD'de 22 Eylül'de yayımlanacak.


Independent Türkçe, Entertainment Weekly, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU