Bat Mitzvah'ıma Kesinlikle Davetli Değilsin'in yönetmeni, filmin gerçek hayatla bağlantısını açıkladı

Sinemacı Sammi Cohen, çekimler öncesinde Sandler ailesiyle zaman geçirmiş

(Netflix)

Adam Sandler'ın son popüler filminin yönetmeni, izleyicilerin ekranda gördükleriyle Sandler ailesinin gerçek hayatta yaşadıkları arasında bazı ortak noktalar olduğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sammi Cohen, Netflix'te kısa süre önce gösterime giren komedi You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah'ı yönetti. 50 İlk Öpücük'te (50 First Dates) başrolde oynayan Sandler, bu filmde eşi ve kızlarıyla rol alıyor.

14 yaşındaki Sunny Sandler, Yahudi inancına göre kadınlığa adım attığı geleneksel törene hazırlanan genç Stacy'yi canlandırıyor.

Ancak Cohen'e göre, çekimlerden önce yaşananlar hayranların filmde gördüklerine epey yakınmış.

People dergisine konuşan Cohen, "Gerçekten komik olan şey, filme hazırlanmaya başlamamızdan hemen önce Sunny'nin gerçek bat mitzvah töreninin olmasıydı" dedi.

Ben de o törene gittim, gerçek hayattaki bat mitzvah törenini yaptık ve sonra filmi çekmek için oradan ayrıldık. Gerçekten eğlenceli bir hayat-film anıydı.

2022 yapımı Hulu filmi Crush'ı da yöneten Cohen, Sunny'nin gerçek bat mitzvah kutlamasının "[filmde] gördüğünüz partiler kadar eğlenceli hissettirdiğini" kaydetti.

Cohen "Gerçekten çok ama çok eğlenceliydi" diye devam etti.

Ve yine, hayatın filmle buluştuğu mükemmel bir andı. Büyülüydü işte.

Daha önce Cohen, Hollywood'da nepotizme yönelik bazı eleştirilerin ortasında Sandler'ın filmde yakın aile üyelerini oynatma tercihiyle ilgili değerlendirmelerde bulunmuştu.

Sinemacıya göre bu, Sandler'ın sevdiklerini yaratıcı projelerine dahil etme alışkanlığının sadece bir örneği.

The Hollywood Reporter'a konuşan Cohen, "Sandler arkadaşlarıyla film yapmakla ünlü ve bu hepimizin yapmak istediği bir şey" demişti.

Yani diyorum ki hâlâarkadaşlarıyla film yapıyor ama arkadaşları, onun çocukları. O, senin en iyi arkadaşın da olan türden bir baba.

İnternette duyduğumuz türden bir gevezelik söz konusu olduğunda, bunu iki kez düşünmüyorum çünkü 'Evet, her zaman yaptığı şeyi yapıyor' diyorum.

Bu gençlik komedisi, Fiona Rosenbloom'un 2005 tarihli aynı adlı romanından uyarlandı.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, 25 Ağustos'ta yayına girmesinden bu yana Netflix'te en çok izlenen film listesinin başında yer alıyor ve şu anda, eleştirileri derleyen internet sitesi Rotten Tomatoes'da Sandler'ın kariyerinin en yüksek puan alan uzun metrajlı filmi konumunda.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah hâlâ Netflix'te izlenebilir.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU