Erdoğan'dan muhalefete: Siyasi ikballerini kurtarmak dışında gündemleri yok, dertlere derman üretecek olan yine biziz

Erdoğan, "Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır" dedi

Fotoğraf:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katılarak konuşma yaptı.

Bitlis'in kamu yatırımlarının yanında özel sektör yatırımları ile de kendinden söz ettirmeye başladığını söyleyen Erdoğan, "Özel sektörün şehrimize olan ilgisi artıyor. Bitlis tekstil alanında bölgenin üretim merkezi haline geliyor. Devlet olarak bugüne kadar üreten istihdam oluşturan herkese hiçbir ayrım yapmadan daima destek olduk. Türk ekonomisine katkı verenlere biz de tüm imkanlarımızla sahip çıktık. Yeter ki siz üretin, çalışın, yatırım yapın, biz sizi asla yalnız bırakmayız sözümüzün gereğini her zaman yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

"Biz kuru sıkı atmayız, konuşurken icraatlerimizle konuşuruz" diyen Erdoğan şöyle devam etti:

Referans kaynağımız eserlerimiz ve hizmetlerimizdir. Vatandaşlar arasında ayrım yapmıyorsak il ve bölgeler arasında da ayrım yapmayız. Batıda yaşayan vatandaşlar hangi imkanlardan faydalanıyorsa buradaki kardeşlerimizin de aynısına sahip olması için çalışıyoruz. 

Muhalefete eleştiri

2024 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimleri hatırlatan Erdoğan, "Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz. Siyasi ikballerini kurtarmak dışında hiçbir gündemleri yoktur. Dertlerinize derman üretecek olan yine biziz" dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU