Elliot Page, gizemli bir aktrisle ilişkisinde "dolaba saklanmak" zorunda kalmasından bahsetti

Juno ve Başlangıç'ın (Inception) yıldızı, yeni anı kitabı Pageboy'da bazı oyuncularla ilişkilerini detaylıca anlatıyor

Elliot Page (AP)

Elliot Page, adı açıklanmayan bir oyuncuyla yaşadığı "dolapta en çok saklandığı" (cinsel yönelimini veya cinsel kimliğini başkalarına açıklamayan LGBT+'lar için kullanılan, İngilizce'de "closeted" diye geçen ifade -ed.n.) ilişkisinin, otel personeli tarafından görülmemek için kelimenin tam anlamıyla dolaba saklanmasına nasıl yol açtığından bahsetti.

Oyuncu, Pageboy adlı anı kitabını önceki günlerde yayımladı. Page'in hayatını, kariyerini ve cinsiyet geçişini anlattığı kitap, oyuncunun çeşitli duygusal ilişkilerine dair hikayelerini de içeriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page gey olduğunu cinsiyet uyum sürecinden önce açıklamıştı.

Otobiyografinin bir bölümünde Page, cinsiyet geçişinden önce kendisiyle duygusal bir ilişki yaşamasına rağmen dünyanın heteroseksüel olduğunu düşündüğü bir kadın oyuncuyla ilişkisine odaklanıyor.

Aktörün geçmişinden bahsettiği ve The Guardian'da 10 Haziran Cumartesi günü yayımlanan röportajda bu beraberlik, oyuncunun otel odasına oda servisi teslim edildiğinde Page'i kelimenin tam anlamıyla bir dolaba saklanmak zorunda bırakacak kadar gizli tutulan bir ilişki olarak tanımlanıyor.

Oyuncudan sadece "Ryan" ismiyle bahseden Page, onun hâlâ "dolapta" olup olmadığını doğrulamadı.

Page, "Hayır, ben öyle demezdim" diye açıklıyor.

Okuması için kitabı Ryan'a verdim ve bu da bir şeyler hakkında ilk kez gerçek bir şekilde konuşmamızın bir başka örneğiydi ve şimdi yine arkadaşız.

Ryan'ın, birilerinin kimliğini tahmin etmeye çalışmasından endişelenip endişelenmediğine dair bilgisi var mı diye sorulduğunda Page emin olmadığını itiraf etti.

Onun bu konuda içten içe ne hissettiğini bilmiyorum. Toplumun merak etmesini anlıyorum. Çok fazla endişelenmemeli çünkü insanlar bazı şeyleri fark edebiliyor.

Kitapta Juno'nun 36 yaşındaki yıldızı, 2006 yapımı filmdeki rol arkadaşı Olivia Thirlby'yle daha önce gizli tuttuğu ilişkisini de ele aldı.

Thirlby'yi kendisine kıyasla "cinselliğini açıkça yaşayan" biri olarak tanımlayan Page, birbirlerine duydukları çekimi kabul ettikten sonra "her zaman; otel odasında, iş yerindeki karavanlarında, bir keresinde bir restorandaki küçük, gizli bir odada seks yaptıklarını" söyledi.

Page, House of Cards'ın yıldızı Kate Mara'nın oyuncu Max Minghella'yla sevgili olduğu dönemde, Mara'yla bir ilişki yaşadığını da belirtti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU