Elliot Page, Leonardo DiCaprio ve annesiyle çift randevusuna çıktığını anlattı

İki oyuncu 2010 yapımı gerilim filmi "Inception"da birlikte rol almıştı

(Reuters)

Elliot Page, Leonardo DiCaprio ve annesiyle, bir de DiCaprio'nun arkadaşlarından biriyle çift randevusuna çıkışını anlattı.

Buluşma, ikili Christopher Nolan'ın yönettiği 2010 yapımı gerilim filmi Başlangıç'ta (Inception) birlikte rol aldıktan kısa süre sonra gerçekleşmiş.

Page, samimi açıklamalar yaptığı yeni anı kitabı Pageboy'da, kadınlarla yaşadığı ilişkileri annesinin desteklemediğini iddia ederek flört geçmişinden bahsetti. Page, 2014'te eşcinsel olduğunu, 6 yıl sonraysa trans olduğunu açıklamıştı.

Page kitabında şöyle yazıyor:

Başlangıç'ın çekimleri sırasında Leonardo DiCaprio'nun bir arkadaşı bizi ziyaret etti ve aramızda hoş bir bağ oluştu.

DiCaprio'nun arkadaşı kitapta sadece "Peter" olarak tanımlanıyor.

Page "Peter herkese karşı sıcaktı, gözleri ilgiyle parlıyordu. Leo'yu bir sonraki görüşümde ona arkadaşından hoşlandığımı söyledim, o da arkadaşının da benden hoşlandığı cevabını verdi" diye anlatıyor.

İlk randevumuz için Leo ve annesiyle birlikte Universal Studios'a [ABD merkezli tema park] gittik. Peter ve ben parktaki oyuncaklarda birbirimize yakın oturuyorduk, uyluklarımız birbirine değiyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page, kendi annesinin onun filizlenen romantik ilişkisiyle "havalara uçtuğunu" öne sürüyor. Ancak ilişkileri "bir, belki iki ay" sonra sona ermiş.

Anı kitabının başka bir yerinde Page, lezbiyen olduğunu kamuoyuna duyurduktan kısa süre sonra House of Cards yıldızı Kate Mara'yla bir ilişki yaşadığını açıkladı.

Page, Başlangıç'ın setinde, "[cis] erkeklerle dolu" bir oyuncu kadrosunun ortasında kendini "yersiz" hissetmenin yarattığı stresten nasıl bıktığını yazdı.

Oyuncu geçen yıl Los Angeles'ta yaşadığı dehşet verici transfobik saldırıyı da anlattı ve 2007 yapımı ünlü komedi filmi Juno'daki rol arkadaşı Olivia Thirlby'yle yaşadığı romantik kaçamağın ayrıntılarını paylaştı.

Pageboy hâlâ satışta.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU