Måneskin'in solisti Damiano David öpüşürken çekilen videosundan dolayı "çok üzgün"

İtalyan rock şarkıcısı, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Giorgia Soleri'yle ayrılıklarında "herhangi bir tür ihanet olmadığını" söyledi

(Instagram/ykaaar)

Måneskin'in solisti Damiano David, kendisinin tanınmayan bir kadını öptüğü ve bu hafta TikTok'ta viral olan videoya değindi.

2021'de Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan ve sonrasında Birleşik Krallık ve ABD'de hit olan şarkılar yayımlayan İtalyan rock grubunun solistinin, görüntüler ortaya çıktığında uzun süredir ilişki yaşadığı kız arkadaşı Giorgia Soleri'yle birlikte olduğu düşünülüyordu.

7 Haziran Çarşamba günü paylaşılan bir TikTok videosunda müzisyen, bir gece kulübünde bir kadını öperken görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Gossip" adlı parçasıyla tanınan 24 yaşındaki şarkıcı, 8 Haziran Perşembe günü Instagram hikayesinde paylaştığı bir açıklamada, Soleri'yle ayrıldıklarını teyit ederken, kısa video nedeniyle yaşanan karışıklık için özür diledi.

Bir çeviriye göre David, "Bu video ortaya çıktığı için çok üzgünüm, durumu böyle idare etmek istemezdim ve bu benim hatamdı" diye yazdı.

David, ayrılıkta "herhangi bir tür ihanet" olmadığını açıkladı ve hayranlardan bu olayın "hassas" doğasına "saygı duymalarını" istedi.

The Independent, yorum için David'in temsilcileriyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Artık David'in eski kız arkadaşı olan Soleri'nin daha geçen ay birlikte çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşması, ilişkilerinin zaman çizelgesi hakkında hayranlarının kafasını karıştırdı.


David ve grup arkadaşları Victoria De Angelis, Thomas Raggi ve Ethan Torchio'dan oluşan Måneskin önceki aylarda 65. Grammy Ödülleri'nde en iyi yeni sanatçı adaylığı almış ve ocakta üçüncü albümleri Rush!'ı çıkarmıştı. The Independent'ın albüm incelemesini buradan okuyabilirsiniz.

Önceki aylarda grup, The Guardian'a grubun heteroseksüel üyeleri David ve Thomas Raggi'nin, bir kişinin izleyicileri çekmek için kuirlikle ilişkili klişelere başvurması demek olan "queerbating" yapması suçlamaları hakkında konuşmuştu.

Victoria De Angelis, suçlamaların dalga dalga geldiğini söylemişti:

Bunun gerçekleştiği bazı durumlar var ama eleştiriler bazen çok aşırı. Bu kalıp yargılarla savaşması gereken kuir bireylerin bunu bu şekilde damgalaması ve daha fazla nefret yaratması aptalca. [Raggie ve David'in] heteroseksüel olmaları makyaj yapamayacakları ya da topuklu giyemeyecekleri anlamına gelmiyor.

David şöyle eklemişti:

Ben ve Thomas'ın yaptığı her şey, her zaman, [kuir] olan iki kişi tarafından süzgeçten geçiriliyor. Elbette aynı şeyleri deneyimlemiyoruz ama her gün bu topluluktan kişilerle çok yakın yaşıyoruz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU