Akşener'den Erdoğan'a: Sen kimi gömüyorsun, kendine gel

İYİ Parti lideri Akşener "Kayseri'de PKK’lıyım Diyarbakır'da faili meçhulcuyum. Ben hangisiyim karar verin artık" diye konuştu

Fotoğraf: AA (Arşiv)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kayseri’de halka seslendi.

İYİ Parti olarak seçimlerden birinci parti çıkacaklarını, kendisininde Başbakan olacağını ifade eden Akşener, "2017’den beri çektiğimiz çileleri ödediğimiz bedelleri verdiğimiz mücadelemizin şerefi işte bu meydanlar sonucudur" diye konuştu.

İYİ Parti'nin 2018 seçimine katılmaması halinde Meclis çoğunluğunun hâlâ AK Parti'de olacağını kaydeden Akşener, "Tek adam sistemiyle İstanbul Ankara belediyeleri bizde olmazdı. Siz yaptınız siz dik durdunuz" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Bir taraftan bizi PKK’lılıkla suçladılar, bir taraftan da bebek katili Öcalan’ın kardeşini TRT’de konuşturdular"

Akşener şöyle devam etti:

Seçime gidiyoruz bayram gibi olması lazım. Bu meydanlarda her siyasi parti gelip seçmenine konuşmalı ve konuşmanın tamamı projeler üzerinden olmalıdır. Buna karşın Sayın Cumhurbaşkanı Recep Bey çıkıyor bizleri gömmekten bahsediyor. Yahu biz düşman mıyız. Biz bu ülkenin vatandaşlarıyız. Sen kimi gömüyorsun, kendine gel.

Bu nasıl bir dildir. Bakınız 31 Mart’a giderken bir taraftan bizi PKK’lılıkla suçladılar, bir taraftan da bebek katili Öcalan’ın kardeşini TRT’de konuşturdular.

Kayseri'de PKK’lıyım Diyarbakır'da faili meçhulcuyum. Ben hangisiyim karar verin artık.   

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU