Bolu Belediye Başkanı Özcan, AK Parti'den gelen üyelik teklifini reddettiğini söyledi

AK Parti dahil birçok partiden teklif aldığını söyleyen Özcan, "Ben ne bir Mehmet Ali Çelebi’yim ne de Arzu Aydın’ım. Benim ilkelerim var" dedi

CHP tarafından 1 yıl süreyle geçici ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Bolu Belediyesi’ne yönelik ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özdağ'dan bir üyelik teklifi gelmesi durumunda nasıl bir cevap vereceğine ilişkin soruya yanıt veren Özcan, “Her partiye saygı duyuyorum. AKP’nin de aralarında bulunduğu, hemen hemen tüm partilerden ihraç sürecinin başından beri davet aldım ve alıyorum. Fakat en başından itibaren söyledim. Cumhuriyet Halk Partisi, benim yuvam. Buradan ayrılmak istemiyorum. Bir yere gitmek istemiyorum. Hukuken de mücadele edeceğim, siyaseten de mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Tekliflere kapalıyım"

Bütün partilerin seçmenlerine saygı duyduğunu belirten Özcan şöyle devam etti:

Kim davet ederse etsin; nerdeyse etmeyen kalmadı, hiçbirine ‘Evet’ diyecek değilim. Ben ne bir Mehmet Ali Çelebi’yim ne de Arzu Aydın’ım. Benim ilkelerim var. Beni yöneten ilkelerim, menfaatlerim değil. Dolayısıyla tekliflere kapalıyım. Süremin dolmasını bekliyorum. Bu partinin içerisinde ısrarla kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğim. Partide gördüğüm yanlışları da söylemeye devam edeceğim. Bu yolda dimdik yürüyeceğim.

 

Indepedent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU