Kim Kardashian: Çocuklarım beyazlar kadar şanslı olmayacağı için hukuk okuyorum

Magazin figürü, avukatlık sınavlarından ilkini 4. denemesinde geçebildi

Kim Kardashian'ın (soldan sağa) Saint, Psalm, Chicago ve North adlarında 4 çocuğu var (Instagram / Kim Kardashian)

Bir süredir hukuk eğitimi alan Kim Kardashian, çocukları bir gün tutuklanırsa ülkedeki beyazlar kadar şanslı olmayacağı için avukatlık mesleğini edinmeye çalıştığını söyledi.

Apple TV+'ta yayımlanan Hillary ve Chelsea Clinton'ın programı Gutsy'ye katılan Kardashian, avukatlığa karar vermesinde 4 çocuğunun babası ünlü rapçi Kanye West'in de payı olduğunu belirtti.

Kardashian, 2021'in sonunda 4. denemesinde ABD'nin Kaliforniya eyaletinde avukat olmak için gereken sınavlardan ilkini geçtiğini duyurmuştu.

Sınavı geçme motivasyonunu çocuklarından aldığını söyleyen Kardashian şu ifadeleri kullandı:

Sonuçlar her açıklandığında çocuklarım yanımdaydı. Sınavı geçtiğimde döktüğüm mutluluk gözyaşlarını gördüler. Başarmak için kadar çok çabalamamın bir sebebi de onlar. Çünkü bir gün tutuklanırlarsa benim ya da sizin kadar şanslı olmayacaklar.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2017'de Interview Magazine'e konuşan Kardashian, yarı siyah çocuklar yetiştirdiğinin gayet bilincinde olduğunu söylemişti.

2020'de People'a verdiği röportajda ise Kardashian, "Siyahlara karşı çok ayrımcı bir sistemimiz var. Çocuklarımın hayatını kolaylaştırmak için elimden geleni yapıyorum" demişti.

Kardashian'ın babası Robert Kardashian da hukukçuydu ve meşhur cinayet davasında O.J. Simpson'ın avukatı olarak tanınıyordu.

 

Independent Türkçe, Interview Magazine, Insider, People

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU