Sex and the City'nin Aidan'ı geri dönüyor

John Corbett, And Just Like That...'in ikinci sezonunda rol alacak

Carrie ve Aidan dizide iki sezon boyunca birlikteydi (HBO)

2000'lere damgasını vuran Sex and the City'nin önemli karakterlerinden Aidan, dizinin devam projesi And Just Like That…'in ikinci sezonunda geri dönüyor.

Deadline'ın haberine göre Aidan'ı canlandıran John Corbett'ın dizi kadrosuna dahil olduğu doğrulandı.

Orijinal yapımda Aidan, Sarah Jessica Parker'ın canlandırdığı Carrie Bradshaw'la ciddi bir ilişki yaşamıştı. Aslında eski aşkı Mr. Big'den kopamayan Carrie, Aidan'dan "ilişkilerinin çok hızlı ilerlediğini" söyleyerek ayrılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Carrie'nin bu hareketinin ardından dizinin hayranları, kendini sevgilisine adamaya hazır Aidan'ı ve ne istediğini hiçbir zaman belli etmeyen Mr. Big'i destekleyenler olarak ikiye bölünmüştü.

Corbett, devam dizisi başlamadan Page Six'le yaptığı söyleşide "Belki birkaç bölümde gözükebileceğini" belirtmişti fakat Aidan ilk sezonda hiç yer almadı.

Mr. Big'in And Just Like That…'teki şoke edici ölümünün ardından dizinin hayranları Carrie'nin yolunun Aidan'la tekrar birleşip birleşmeyeceğini merak ediyordu.

Orijinal dizinin ardından çekilen filmlerde evli ve çocuklu olarak seyirci karşısına çıkan Aidan'ın, yeni dizinin ikinci sezonunda nasıl bir rolü olacağı henüz bilinmiyor.

Sex and the City, 1998 ve 2004 arasında 6 sezon boyunca yayımlandı. Büyük ses getiren yapımın 2008 ve 2010'da iki devam filmi çekildi.

 

Independent Türkçe, Deadline, PageSix

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU