Law & Order setinde gerçek cinayet: Dizi ekibinden bir kişi vuruldu

Kimliği belirsiz saldırganı arama çalışmaları sürüyor

Polisiye dizi, dedektif Elliot Stabler'ın yıllar sonra New York Polis Teşkilatı'na dönüşünü ve suçla mücadelesini anlatıyor (NBC)

Mahkeme ve suç konulu Law & Order'ın spinoff'u Law & Order: Organized Crime'ın çekildiği bölgede dizi ekibinden bir kişi öldürüldü.

ABD'nin New York kentine bağlı Brooklyn'de dün yapılan saldırıda Johnny Pizarro silahla vurularak katledildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

New York Polis Teşkilatı, Pizarro'nun çekim yapılan yerlerdeki araçları kaldırmak ve ekipmanların taşındığı kamyonları korumakla görevli olduğunu bildirdi.

31 yaşındaki adamın, yerel saatle 05.15 sularında Greenpoint Mahallesi'nde aracında otururken kimliği belirsiz bir kişi tarafından boynundan ve kafasından vurulduğu açıklandı. Pizarro hastaneye kaldırılsa da kurtarılamadı.

Siyah sweatshirt ve koyu renk pantolon giyen kısa boylu zayıf bir erkeğin saldırının yapıldığı yerden kaçtığı tespit edildi. Ancak henüz olayla ilgili hiç kimse yakalanmadı.

Dizinin yapımcısı NBC ve Universal Television, saldırıyı duyunca şoke olduklarını açıkladı:

Kolluk kuvvetleri soruşturmaya devam ediyor. Biz de onlarla çalışıyoruz. Kalplerimiz, Pizarro'nun ailesi ve arkadaşlarıyla.

New York Belediye Başkanı Eric Adams da basın sözcüsü aracılığıyla başsağlığı diledi:

Bütün New Yorkluların güvenliği bizim önceliğimizdir… Şüpheliyi adalete teslim etmek ve karşı karşıya kaldığımız silahlı şiddet dalgasını durdurmak için itinayla çalışacağız.

22 Eylül'de 3. sezonuyla seyirciyle buluşacak Law & Order: Organized Crime, New York'ta geçiyor. Dizi, şehirde işlenen suçlardan ilham alıyor. Oyuncu kadrosunda Christopher Meloni, Danielle Moné Truitt ve Ainsley Seiger gibi isimler yer alıyor.

 

Independent Türkçe, Guardian, New York Times

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU