Ağabeyinin oğluyla ilişki yaşadığı iddia edilen Ricky Martin, 50 yıl hapis cezası alabilir

Eric Martin kendi oğlunun, amcası hakkında uzaklaştırma kararı çıkardığını söyledi

Eski menajeri de geçen ay 3 milyon dolarını vermediğini belirterek Ricky Martin'e dava açmıştı (AFP)

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin'in, 21 yaşındaki yeğeniyle ensest ilişki yaşadığı ve 7 aylık ilişkilerinin ardından eski partnerini istismar ettiği öne sürülüyor.

Kimliği açıklanmayan ve eski partneri olduğu iddia edilen biri, 50 yaşındaki Ricky Martin hakkında bu ayın başında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. İspanyol gazetesi Marca, fiziksel ve psikolojik istismar sebebiyle uzaklaştırma kararı çıkartanın Martin'in 21 yaşındaki yeğeni Dennis Yadiel Sanchez olduğunu öne sürdü. Habere göre Sanchez'in kimliğini, babası Eric Martin açıkladı.

Porto Riko'nun ensest karşıtı katı yasaları gereği, Martin suçlu bulunursa 50 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Resmi şikayete göre Sanchez, ilişki aylar önce bitmesine rağmen Martin'in “ayrılığı kabul etmediğini”, aramalara ve evinin etrafında dolaşmaya devam ettiğini öne sürdü. 21 Temmuz'da başlayacak dava öncesinde Sanchez, fiziksel ve psikolojik istismar iddiaları hakkında hakimin sorularını yanıtlayacak.

Ricky Martin tarafıysa suçlamaları tamamen reddetti. Uzaklaştırma kararını yeğeninin aldırdığı iddialarının ardından People'a konuşan Martin’in avukatı Marty Singer, "Bu suçlamayı yapan kişinin malesef çok ağır akli sorunları var. Ricky Martin'in yeğeniyle katiyen cinsel veya romantik bir ilişkisi olmadı, asla da olmaz" dedi. Singer sözlerine şöyle devam etti:

Haber sadece yanlış değil, aynı zamanda iğrenç. Bu adamın acil ihtiyacı olan desteği almasını umuyoruz. En önemlisi, hakimin gerçekleri gördükten sonra davayı düşürmesini dört gözle bekliyoruz.

Ricky Martin, uzaklaştırma kararının çıktığı günlerde Twitter'da "Tarafıma verilen uzaklaştırma kararı tamamen yanlış iddialara dayanmaktadır" ifadelerini kullanmıştı. İddiaların ardından yeğeninin çıkmasından sonra Martin bir açıklama yapmadı.


Ricky Martin, 2017'den beri ressam Jwan Yosef'le evli ve çiftin 4 çocuğu var. İstismar iddialarının ardından evliliklerinin gidişatı merak edilen çift, bu konuda sessizliğini sürdürüyor.

 

Independent Türkçe, People, We Got This Covered, Marca

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU