Kit Harington'ın Game of Thrones'un devam dizisinde John Snow olarak geri döneceği iddia edildi

Game of Thrones'un ilk spin-off'u "House of the Dragon" bu yıl ağustosta çıkıyor

(HBO)

HBO'da ön yapım aşamasındaki bir canlı çekim spin-off'ta Kit Harington'ın Game of Thrones dizisindeki karakteri Jon Snow'u yeniden canlandıracağı söyleniyor.

2019'da sona eren ödüllü fantastik drama dizisinin finalinde Harington'ın karakteri Westeros'tan sürgün edilmiş ve ulukurdu Hayalet (Ghost) ve Yabanıllarla birlikte Sur'un kuzeyine gitmişti.

The Hollywood Reporter'ın özel haberine göre, devam yapımı Game of Thrones'un finalinin kaldığı yerden devam edecek ve Snow'un karakterine yoğunlaşacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Independent görüşleri için Harrington'ın ve HBO'nun temsilcilerine ulaştı ancak henüz yanıt alamadı.

Ayrıca dizide Snow'un üvey kardeşleri (Sophie Turner ve Maisie Williams'ın canlandırdığı) Sansa ve Arya Stark ve Tarthlı Brienne (Gwendoline Christie) gibi hayatta kalan Game of Thrones karakterlerinin de küçük rollerde görülebilme ihtimali var.

2011'de başlayan dizide hayranların favorisi Jon Snow'u canlandırmak Harington'a iki Emmy adaylığı kazandırdı.

George R.R. Martin'in popüler fantastik romanlarından uyarlanan dizinin bu yıl ağustosta yayımlanması planlanan House of the Dragon da dahil birkaç spin–off'unun çıkarılması düşünülüyor.

Game of Thrones'ta işlenen olayların öncesini ele alan ve merakla beklenen dizinin ilk fragmanı geçen yıl ekimde yayımlandı ve hayranlara dizideki birkaç karakteri gösterdi.

House of the Dragon, "tahtın düşüşünden" iki yüzyıl önce geçiyor ve oyuncu kadrosunda Paddy Considine, Emma D'Arcy, Matt Smith, Olivia Cooke ve Rhys Ifans var.
 


Jon Snow'un devam dizisi ve House of the Dragon'a ek olarak HBO'nun üstünde çalıştığı konuşulan 7 spin-off daha var.

Fakat HBO içerik şefi Casey Bloys geçen yıl haziranda bir basın etkinliğinde sadece House of the Dragon'ın aktif yapım aşamasında olduğunu netleştirmişti.

Sadece House of the Dragon yapım aşamasında, diğer fikirler hâlâ geliştiriliyor, sonra karar vereceğiz. Onay alan başka proje yok fakat birçok ilginç [proje] geliştiriliyor.

Jon Snow karakterini canlandırdıktan sonra Harrington, Amazon Prime Video'da yayımlanan Modern Love'ın bölümünde rol aldı ve 2021'de gösterime giren Marvel yapımı Eternals'ta Dane Whitman'ı canlandırdı.

Ayrıca önceki aylarda Londra'daki Donmar House'da National Theatre'ın yapımcılığındaki Shakespeare'in V. Henry'sinde başrolü oynadı.

Harington, Game of Thrones'taki rol arkadaşı Rose Leslie'yle (Ygritte) 2018'de evlenmişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Aylin Şener

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU