Özhaseki, İBB'nin reklam bütçesinin deprem bütçesinin iki katı olduğunu savundu

"Geçtiğimiz yıl itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi; algı operasyonları için ayırdıkları bütçe 845 milyon lira. Depreme hazırlık bütçesi ise 450 milyon lira. Böyle bir şey olabilir mi?"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Darıca ilçesindeki Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tapu Teslim Töreni'ne katıldı / Fotoğraf: Twitter

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Geçtiğimiz yıl itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi; algı operasyonları için, yani kendilerini iyi, yapılmayanı yapılmış, olmayanı varmış gibi göstermek için ayırdıkları bütçe 845 milyon lira. Depreme hazırlık bütçesi ise 450 milyon lira. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Darıca ilçesindeki Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tapu Teslim Töreni'ne katılan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Türkiye'de yıllardır belediyecilik konusunda ellerinden geleni yaptıklarını, hizmet ve sosyal belediyeciliği Türkiye'ye gösterdiklerini söyledi.

"Onları toprağın altına gömüyoruz"

Özhaseki, FETÖ, DHKP-C, IŞİD ve PKK gibi terör örgütlerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibinin dirayetli davranışları, tutumları sayesinde hep birlikte karşı çıkıldığını vurgulayarak, "Onları toprağın altına gömüyoruz. İnşallah çıkamayacaklar bir daha oradan" dedi.

"İstanbul için yakın bir tehdit var"

Belediye başkanlarının da bu konuda gayretli olması gerektiğine işaret eden Özhaseki, şunları kaydetti:

Üzülerek söylüyorum. İstanbul için yakın bir tehdit var. Bütün bilim adamları bunu söylüyor ama oradakilerin hiç umurunda bile değil. Geçtiğimiz yıl itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB); algı operasyonları için, yani kendilerini iyi, yapılmayanı yapılmış, olmayanı varmış gibi göstermek için ayırdıkları bütçe 845 milyon lira. Depreme hazırlık bütçesi ise 450 milyon lira. Böyle bir şey olabilir mi? İstanbul gibi bir yerde sadece algı operasyonu için 845 milyon lira ama depreme hazırlık için 450 milyon lira, sosyal tesisler için 12 milyon lira

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU