Kim Kardashian, Marilyn Monroe kıyafetine girmek için kısa sürede 7 kilo vermiş

Reality show yıldızı kıyafetiyle sosyal medyada tartışma yarattı

Kim Kardashian prestijli etkinliğe sevgilisi Pete Davidson'la katıldı (AP)

Amerikalı reality show yıldızı Kim Kardashian, 2 Mayıs'ta düzenlenen moda etkinliği Met Gala'da giydiği kıyafetle geçen yıl olduğu gibi yine dikkatleri üstüne çekti.

41 yaşındaki Kardashian, efsanevi aktris ve model Marilyn Monroe'nun 1962'de dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy için doğum günü şarkısı söylerken giydiği kıyafetle boy gösterdi.

Kardashian, Vogue'dan La La Anthony'ye verdiği röportajda pek çok yıldızın katıldığı etkinlikte giyeceği kıyafete girebilmek için sadece üç haftada 7 kilo verdiğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Elbisesiyle uyumlu biçimde saçını platin sarısına boyayan ve beyaz bir kürk giyen Kardashian, "Role hazırlanmak gibiydi" ifadelerini kullandı. 

Kozmetik markası KKW Beauty'nin sahibi birlikte çalıştığı kişilerin bunu yapabileceğine inanmasa da "zorluğun" kendisini kamçıladığını söyledi. 

Kim, Met Gala etkinlikleri için yaptığı hazırlıklarla daha önce de gündeme gelmişti. Reality şov yıldızı 2019'da Thierry Mugler'ın tasarladığı elbisesinin altına giyeceği korse için nefes dersleri almıştı. Kardashian o gece hiç oturmamış ve tuvaleti kullanmamıştı. 

Bununla birlikte sosyal medya kullanıcıları Kardashian'ı Monroe'yla karşılaştırdı. Kozmetik dünyasının önemli isminin hayranlarından bazıları onun, 21. yüzyılın Monroe'su olduğunu ileri sürdü. 

Öte yandan Kardashian'ın söz konusu kıyafeti giymeye çalışarak Monroe'nun mirasına saygısızlık ettiğini düşünenler de vardı. 

Twitter kullanıcılarından biri şu ifadeleri kullandı:

Marilyn Monroe'nun elbisesini giyen Kim K. çok saygısız ve iğrenç, neden o zavallı kadının huzur içinde uyumasına izin vermiyorlar?

Kardashian'ın kilo verme çabasını eleştiren bir diğer kullanıcıysa, "Üç hafta 7 kilo vermek modaya bağlılık değildir, yeme bozukluğudur" diye yazdı

 

Independent Türkçe, Page Six, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU