Kim Kardashian hakkında yeni seks kaseti iddiası: "Sızmasını önlemek için avukatlardan yardım istiyor"

Reality şov yıldızının "ne pahasına olursa olsun ailesini korumaya çalıştığı" belirtildi

Kim Kardashian ilk seks kasetine dair geçen yıl, "Hayatımın geri kalanında bununla yaşamak zorundayım" demişti (AP)

Reality show yıldızı Kim Kardashian'ın yeni bir seks kasetinin internete sızmasını önlemek için avukatlardan yardım istediği öne sürüldü. İddiaya göre Kardashian, eski sevgilisi Ray J'in yayımlamak üzere yeni görüntüler hazırladığından endişe ediyor. 

Kardashian'ın 2002'de çekildiği belirtilen ilk seks kasedi 2007'de sızdırılmıştı. 

The Sun'ın haberine göre 41 yaşındaki Kardashian yüz binlerce dolar harcayarak kendisine bir avukat ekibi kurdu ve "ne pahasına olursa olsun ailesini korumaya kararlı".

The Sun'a konuştuğu belirtilen kaynak moda ve kozmetik sektörünün ünlü ismine dair şu ifadeleri kullandı:

Kim, Ray J'in başka kasetler hazırladığını biliyor. Bazı görüntüler inanılmaz derecede samimi olacak.

İlk görüntülerin çekildiği sırada Kardashian 22 yaşındaydı ve bunları Vivid Entertainment, Kim Kardashian: Superstar başlığıyla Mart 2007'de yayımlamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kardashian o dönemde The Simple Life adlı reality show'da Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'un stilisti olarak tanınıyordu. 

Magazin ünlüsü 2007'de yayın hayatına başlayan Keeping Up With Kardashians programıyla şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı. 

Reality şov yıldızı geçen yıl eğer seks kasedi olmasaydı, Keeping Up Kardashians programının da muhtemelen tutmayacağını söylemişti

Kim Kardashian izni dışında görüntüleri yayımladığı için Vivid Entertainment'a dava açmıştı. Taraflar daha sonra 5 milyon dolarlık bir meblağda anlaşmış ve dava düşmüştü. 

Kardashian'ın eski kocası Kanye West ocakta reality ikinci kasedinin sızmasını kendisinin önlediğini iddia etmişti. Kardashian'ı endişelendiren yeni görüntülerin Kanye West'in sözünü ettiği kasedin parçası olup olmasığıysa bilinmiyor

 

Independent Türkçe, Daily Mail, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU