Paris Hilton'ın peşinden ayrılmayan korumaların videosu viral oldu

Korumalardan birinin çok yorgun görünmesi sosyal medya kullanıcılarının onunla dalga geçmesine yol açtı

Paris Hilton festivalde giydiği kıyafetle verdiği pozları Instagram'da paylaşmıştı (Instagram/@parishilton)

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'ın korumalarının Coachella Müzik Festivali'ndeki görüntüleri sosyal medyada tartışma yarattı. 

TikTok'ta viral olan videoda 41 yaşındaki manken ve moda tasarımcısı dans ederken korumalarının da onun arkasından koştuğu görülüyor. 

Beyaz elbisesi içindeki Hilton zıplayarak ve koşarak festivalin tadını çıkarırken ona yetişmeye çalışan korumalarının bitkin görüntüsü alay konusu oldu.  

Videoyu paylaşan megcoss adlı TikTok hesabı gönderisinde, "Paris Hilton koşarken çöl sıcağında korumasının onu yakalama biçimi" ifadelerini kullandı. 

 

 

Söz konusu görüntüleri kendi sosyal medya hesabında paylaşan Hilton, "Bu Sliv Queen'e ayak uydurma antrenmanı" dedi. Sliv Queen, Paris Hilton'ın Kim Petras'a röportaj verdiği sırada ürettiği bir ifade ve "öldürüp katleden kraliçe" anlamına geliyor

 

@parishilton #duet with @megcoss #Sliving is my cardio. It’s a workout keeping up with the Queen Sliv#Coachella Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

Hilton'ın pek çok hayranı TikTok ve Instagram'da korumayı tiye aldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kullanıcılardan biri Instagram'da, "Bir baba ve yürümeye yeni başlayan çocuğu gibiler" dedi. Bir başka kullanıcı, "Arkadaşlarım yürümeyi yeni öğrenen çocuklarının peşinden böyle koşuyor" diyerek benzer bir yorum yaptı. 

Bir diğeriyse, "Bu Paris'in kendi dünyası. Biz onun dünyasında yalnızca yaşıyoruz" diye yazdı. 

Hayranlardan biri, "Bu çok ikonik, Paris" derken bir diğeri de "Coachella Kraliçesi seni seviyoruz" diyerek Hilton'ı övdü. 

Bir başka kullanıcıysa, "Bu koşu… Onun sıcaktan ölmek üzere olduğunu söyleyebilirsin" ifadelerini kullandı. Bir diğeri de, "Şu andan itibaren sadece ünlülerin korumalarının görüntülerini görmek istiyorum. Umarım yeterince para kazanıyorlardır" dedi. 

Video 800 binden fazla beğeni aldı ve 13 binden fazla kez paylaşıldı. 

 

Independent Türkçe, Page Six, The Los Angeles Times

DAHA FAZLA HABER OKU