Özhaseki'den Melih Gökçek değerlendirmesi: Alınganlıklar olabiliyormuş

"Gökçek ile aramızda bir problem görmüyorum, telefonlaştık"

Fotoğraflar: AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisinin kullandığı bir ifade yüzünden alındığını söyledi.

Geçen yerel seçilme Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan ve Mansur Yavaş’a karşı girdiği yarışı kaybeden Özhaseki, Melih Gökçek’in “Ankara'yı onun yüzünden kaybettik” şeklindeki ifadesine yanıt verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hürriyet’ten Hande Fırat’a konuşan Özhaseki, şunları söyledi:

Adaylığım döneminde bazı gelişmeler yaşandı. Bana ‘Melih Gökçek ile birlikte hareket ediyor musunuz?’ diye sorulmuş, ben de ‘Stratejimizin bir parçası değil’ yanıtını vermiştim. Demek ki alınganlıklar olabiliyormuş. Bugünkü Büyükşehir yönetimi ile kıyaslanınca, Gökçek şimdikine göre çok büyük işler yapmıştır. Gökçek ile aramızda bir problem görmüyorum, telefonlaştık.

“Giderlerse gitsinler” değerlendirmesi

Özhaeki, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doktorlar için söylediği “giderlerse gitsinler” şeklindeki ifadesini de şöyle değerlendirdi:

Devlet, öğrencisine çok yatırım yapıyor. Çocuklar tabii ki bir yandan kendi istikballerini düşünecekler ama bir yandan da bu ülkeye, topraklara karşı sorumluluklarının olduğu bilmeleri lazım. Maaşlarda sıkıntı olduğunu biliyoruz, haklarını da kimse yemek istemez. Tüm sağlık çalışanlarının maaşları ile ilgili çalışma hakkında bizlere de bilgi verildi. Amaç iyileştirmek. Cumhurbaşkanımızın konuşması ve tavrı kendisine hastır. Halk diliyle konuşur.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU