Porno yıldızı Ron Jeremy son 20 yıla yayılan 30 cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanacak

Eski yetişkin film yıldızı geçen yaz tutuklanmıştı

(AP)

Eski yetişkin film yıldızı Ron Jeremy, son 20 yıla dayanan iddialarda, 20'den fazla kurbana karşı 30'un üzerinde cinsel saldırıyla suçlanıyor.

Los Angeles County Bölge Başsavcılığı, iddianamenin geçen yılki suç duyurusunun yerini aldığını teyit etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yetkililere göre, büyük jüri, 2020 suçlamalarına ilişkin tüm suçlamaları değerlendirdikten sonra iddianameyi 19 Ağustos'ta geri verdi. Oyuncu, geçen yaz 6,6 milyon dolar (yaklaşık 55 milyon TL) kefaletle tutuklandığından bu yana hapiste.

Jeremy, 12 kez zor kullanarak tecavüz, 7 kez zor kullanarak oral cinsel ilişki, 6 kez alıkoyarak cinsel saldırı, 4 kez yabancı nesneyle cinsel taciz, iki kez bilinçsiz veya uykudaki kişiyle cinsel ilişkiye girme ile birer kez olmak üzere 14 ya da 15 yaş altı çocukla cinsel ilişki, güç kullanarak ters ilişki ve tecavüz kastıyla saldırı suçlamalarını kabul etmedi.

Bölge Başsavcısı George Gascon yaptığı açıklamada, "Çoğu zaman, cinsel saldırı mağdurları izole biçimde acı çekiyor. Tedavi için travma konusunda yetkin hizmetler ve bu tür suçların bildirilmesine destek gibi toparlanmalarını sağlayacak tüm seçeneklere sahip olmalarını sağlamalıyız" dedi.

Jeremy'nin ön duruşma için 12 Ekim'de mahkeme huzuruna çıkması planlanıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU