Harry Potter yıldızı çekimlerin son günü Alan Rickman'ın karavanında yaşananları açıkladı

Matthew Lewis, Alan Rickman'a veda ettiği sırada yaşadıklarını anlattı

Filmde Draco Malfoy karakterini canlandıran Tom Felton da Snape'i canlandıran Alan Rickman'la çalışmanın "ürpertici" olduğunu söylemişti (Warner Bros)

Harry Potter filmlerinde Neville Longbottom karakterini canlandıran Matthew Lewis, fantastik seride Severus Snape'e hayat veren Alan Rickman'a dair bir anısını paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Inside of You with Michael Rosenbaum" isimli podcast programına katılan Lewis, Rickman'la aralarında geçen samimi diyaloğu anlattı. O dönem fazla çekingen olduğunu belirten Lewis çekimlerin son günü Rickman'la konuşma cesaretini bulmuş.

Screen Rant'in haberine göre Lewis yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı:

Karavanına gittim ve ona şunları söyledim: 'Hey son gününüz olduğunu biliyorum ve sizinle bu kadar uzun süre çalışmış olmanın inanılmaz olduğunu söylemek istedim. Çok fazla konuşmadığımızı biliyorum ama bunun sadece korkumdan kaynaklandığını söylemek istedim. Ama siz harikaydınız… 10 yıl boyunca sizinle çalışmama olanak sağladığınız, bana bağırmadığınız ya da hiçbirimizi aşağı görmediğiniz için teşekkür ederim.' O da, 'İçeri gelsene' dedi. Sıcak su koydu ve bir bardak çay içtik. Kariyerimde ilerlerken neler yapacağıma dair konuştuk ve bana önerilerde bulundu.

Lewis daha önce filmleri izlerken epey zorlandığını şu şekilde açıklamıştı:

Karakterin içinden bana dair çok fazla şey çıkınca onu izlemek benim açımdan epey zor hale geliyor. Londra'daki bir polis memuru ya da zengin bir karakter gibi tamamen farklı birini oynayabildiğimde daha kolay oluyor. Neville'in içinde benden ne kadar çok şey olduğunu görmek bazen acı verici. Filmi izlerken, 'Bu Neville değil bu sensin' diyorum. Bu, benim aksi takdirde hiç girmeyeceğim pek çok kapıyı aralıyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU