Shameless'ın yaratıcısı son sezona dair konuştu: "Diziyi sonsuza dek sürdürebilirim"

Showtime'ın en uzun soluklu dizisi Shameless bu ay sona erdi

Dizinin son bölümü 11 Nisan'da yayımlandı (Showtime)

Tüm dünyada önemli bir izleyici kitlesi bulunan asi Gallagher ailesinin başından geçenleri konu alan Shameless dizisi sona erdi.

Bustle'ın haberine göre dizinin yaratıcısı John Wells verdiği yeni röportajda olayların gidişatından ötürü "hayal kırıklığına uğradığını" ancak diziyi sonlandırma kararına saygı duyduğunu söyledi.

Wells şu ifadeleri kullandı:

Her zaman söylediğim gibi bu diziyi o kadar çok seviyorum ki onu sonsuza dek sürdürebilirim. Biraz hayal kırıklığına uğradım ama çok da üzülmedim çünkü bunca yıl harika partnerler oldular.

Dizinin yayımlandığı Showtime'ın yöneticisi Gary Levine geçen yıl ocakta Shameless dizisinin 11. sezonla tamamlanacağını duyurmuştu. 

 

sho.jpg
(Showtime)

 

Levine o dönem diziye dair şu ifadeleri kullanmıştı

Shameless'ın karakterleri Showtime izleyicilerine tarihimizdeki herhangi bir programdan daha fazla kahkaha, gözyaşı ve saf eğlence getirdi. Ancak 11 sezonun epey şişkin olduğunu hissettik. Sadece zamanın geldiğini hissettik.

Herhangi bir Shameless spinoff'u yapmayı düşünmediği anlaşılan Wells, dizinin bir biçimde kafasında hep devam edeceğini söyledi. Wells ayrıca dizinin sonuna dair şunları söyledi:

Bu bir aile ve dizide en çok işe yarayan şey, bir şeyleri hicvetmenin, biraz gülmenin ve dramatik anlar yaşamanın ötesinde, bu insanların birbirlerini önemsemesi ve birbirlerine bağlı olmaları. Ve dizi bir şekilde onların yine de aile olmasıyla sonuçlanacak. Destekleyicidirler, birbirlerine değer verirler ve her zaman birbirlerine yumruk atmaya hazır olsalar da bir arada olacak ve birlikte yaşam mücadelesi verecekler.

 

Independent Türkçe, Bustle, Deadline

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU