Doğu Perinçek'ten kendisine iltifat eden Cübbeli Ahmet'e: Kendimize güvenimizi artırıyor

Ahmet Mahmut Ünlü, televizyon programında Perinçek için, "Biz aynı gemideyiz" ifadelerini kullanmıştı

Fotoğraf: Twitter

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bir televizyon programında kendisine iltifatta bulunan Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet) hakkında yorum yaptı.

Ulusal Kanal'da katıldığı programda Ünlü'nün sözlerini değerlendiren Perinçek, Cübbeli Ahmet'i "vatansever" olarak tanımladı. 

Ünlü'nün sözlerini "olumlu" bulduğunu söyleyen Vatan Partisi lideri, "Bu bizim kendimize güvenimizi artırıyor" ifadelerini kullanmışt.

Ünlü, Perinçek'in sözlerini sosyal medya hesabından "Sayın Doğu Perincek'ten Vatanını Seven Cübbeli Ahmet Hoca Gibi Dindarlar Hakkında Vatan Bilincini Öne Çıkaran Önemli Bir Açıklama" notuyla paylaştı. 

Cübbeli Ahmet ne demişti?

Ahmet Mahmut Ünlü, Habertürk TV’de programda Doğu Perinçek için “Ben ona teşekkür ediyorum, dua ediyorum. Ermeni meselesinde vatanımızı savundu. Memleketimize, milletimize bir fayda getirdiysen tamam. İtikatı şusu busu. Gerçi 'Ben ateist değilim, Müslümanım' dedi. Böyle bir beyanını da geçen de gördüm. Mühim değil. Velev ki vatanımıza milletimize sahip çıkan adam imansız olsun. O Allah'la arasındaki sorun. Ama biz aynı gemideyiz. Bu geminin deliklerini tamir edip su almaması için canımıza malımızla fedakarlık edeceğiz" demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU