Pedofili çetesinin çocuklara cinsel istismarda bulunan iki üst düzey ABD'li siyasetçiyi kameraya aldığı iddia edildi

Maxwell'in seks hayatını ilgilendiren dava dosyalarının gizli kalmasını talep ettiği aktarıldı

Maxwell ve ünlü ABD'li aktör Kevin Spacey'nin yakın zamanda ortaya çıkan Buckingham Sarayı'ndaki fotoğrafları gözlerin Kraliyet ailesine çevrilmesine neden olmuştu (AFP)

Pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in sağ kolu Ghislaine Maxwell’in, diğer güçlü figürlerin yanı sıra kamuoyunca fazlasıyla tanınan ABD’li iki siyasetçinin kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu anları kameraya aldığı iddia edildi.

The Sun’a konuşan William Steel müstear ismini kullanan eski mücevher hırsızı, izlediği görüntülerde iki ABD’li siyasetçinin bulunduğunu ve üst düzey iki figürün daha bir kız çocuğuna istismarda bulunduğunun görüldüğünü öne sürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Steel, Palm Beach’teki kuyumcuda ikiliyle tanışmasının ardından Jeffrey Epstein ve Maxwell’in kız çocuklarını istismar ettiğinden uzun süredir şüphelendiğini söyledi. Bahsi geçen kuyumcuda Steel, çaldığı mücevherleri satmaya çalışıyordu.

Öte yandan, Epstein ve Maxwell’den bilgisayar diskleri çaldığını ve bunları yetkililere ilettiğini iddia eden Steel, videolarda gördüğü kişilerin isimlerini açıklamadı.

Steel ayrıca, seks amaçlı insan kaçakçılığı iddiasıyla geçen hafta tutuklanan ve davası süren 58 yaşındaki Maxwell’in “seks bağımlısı” olduğunu ve “yatakta her şeyi deneyebileceğini” söyledi. Steel ayrıca Maxwell ile seks yapmayı kabul ettiğini de söyledi.

Islah olduğu belirtilen Steel, “Beni etkilemeye çalıştıkları için çektikleri videoları izlemeye zorladılar. Sahip oldukları güç ve kimlerin etki alanlarında olduğu konusunda beni ikna etmek istiyorlardı” ifadelerini kullandı.

Güçlü insanlara ‘sahip olmakla’ övünüyorlardı. Ghislaine, bana Jeff’den daha fazla şey göstermeye başladı. Bu tip bir durumla karşılaştığınızda, yargılayıcı davranmıyormuşsunuz gibi hareket etmeniz gerekir. Şoke ediciydi.

Steel, 2018’de bomba etkisi yaratan Sex and the Serial Killer (Seks ve Seri Katil) kitabının yazarı. Steel kitapta seri katil şüphelisi multi-milyarder Robert Durst ile olan ilişkisini anlatıyor.

“Jeffrey ölümüm olacak”

Epstein ve Maxwell'in kendisiyle kız çocuklarının takacağı çalıntı ürünler satın almak için irtibat kurduğunu söyleyen Steel, ABD’de milyonlarca dolarlık sanat ürünü ve mücevher çalmıştı.

Steel, Maxwell’in kendisine sürekli Epstein konusunda bir şeyler yapması gerektiğini söylediğini ve “Jeffrey benim ölümüm olacak” dediğini aktardı. Maxwell’in ayrıca “Polanski planı” ismini verdiği kaçış planından da bahsettiği belirtildi. Maxwell, 1977’de 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettikten sonra Fransa’ya giden yönetmen Roman Polanski gibi yapabileceğini söylemişti. Fransız vatandaşlığı bulunan Maxwell’in, Fransa’nın kendisini ABD’ye iade etmeyeceğini düşündüğü belirtildi.

Maxwell, seks hayatıyla ilgili dosyaların gizli kalmasını istiyor

New York Post'un haberinde Maxwell’in ABD’de süren davasına dair dosyaların gizli kalmasını talep ettiği aktarıldı. Bahsi geçen dosyaların, Epstein’in istismar ettiği Virginia Roberts Giuffre’nin 2015’te açtığı dava kapsamında verdiği 7 saatlik ve 418 sayfalık ifadeyle ilgili olduğu belirtildi.

Maxwell’in avukatı Jeffrey Pagliuca Çarşamba Manhattan Federal Mahkemesi’nde, “Dava konusu fazlasıyla kişisel, hassas ve medyanın ciddi biçimde suistimaline maruz kalabilir” dedi. 

 

Independent Türkçe, The Sun, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU