Rey, Chewbacca, C-3PO gibi Star Wars karakterlerinin Barbie bebekleri tanıtıldı

Oyuncak bebeklerin her biri 100 ile 150 dolar arası tutuyor

Mattel (soldan sağa sırasıyla) Rey'in, C-3PO'nun, bir Stormtrooper'ın ve Chewbacca'nın model alındığı dört yeni Star Wars Barbie bebeğini tanıttı (Jason Tidwell / Mattel)

4 Mayıs'ta Star Wars Günü onuruna Star Wars Barbie bebeklerinin yeni bir serisi tanıtıldı.

Mattel pazartesi sabahı ABD'de oyuncak bebeklerin görüntülerini yayımladı.

4 yeni parçanın her biri Rey, C-3PO, Chewbacca ve bir Stormtrooper'a göre tasarlandı.

Mattel'in sosyal medyada yayımladığı açıklamada, "Filmlerin özgün konsept sanatından esinlenen koleksiyon çok popüler karakterleri seçkin bir moda filtresinden geçirerek yeniden canlandırıyor" ifadeleri yer alıyor.

Oyuncak Rey bebeğine Daisy Ridley'nin karakterinin film serisindeki kıyafetini anımsatan güzel, beyaz bir elbise giydirildi.

Oyuncak C-3PO bebeği akla popüler droidi getiren altın renginde, pullarla bezeli bir kıyafet içinde karşımıza çıkıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Chewbacca'nın model alındığı oyuncak bebeğe gelince bebeğin kıyafetinin merkezinde elbette hacimli bir ceketin ve kabarık aksesuarların eşlik ettiği kürk var.

Oyuncak Stormtrooper bebeğiyse ekrandaki muadillerinin aksine kask takmıyor ama düz, kısa kesimli beyaz saçları, kakülü ve iri gözlükleri var. Beyaz renkte kabarık kollu fütürist bir takımdan oluşan kıyafetiyse Stormtrooper'ların üniformasına şık bir yaklaşım.

4 oyuncak bebek de yetişkin koleksiyonculara yönelik olarak piyasaya sürüldü. 150 dolar (yaklaşık bin TL) tutan oyuncak Chewbacca bebeği hariç oyuncakların her biri 100 dolar (yaklaşık 704 TL) değerinde.

Hepsi, internet üzerinden ön sipariş için hazır, Haziran itibarıyla da sevk için hazır olacaklar (1 Haziran'da Rey ve Stormtrooper bebekleri, 5 Haziran'da Chewbacca modeli ve 15 Haziran'da C-3PO modeli hazır olacak).

Yeni oyuncak bebekler halihazırda Prenses Leia, R2D2 ve Darth Vader'ın model alındığı oyuncak bebeklerin yer aldığı Mattel'in Star Wars x Barbie serisinin bir uzantısı.

Geçen yıl tanıtılan bu bebekler internet üzerinden satın alınabilir.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU