Şenol Güneş: Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi motive olabiliyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 3-0'dan 3-3 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan cevap gecikmedi

Şenol Güneş (Fotoğraf: AA)

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 3-0'dan 3-3 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. İlk yarının tek hakimi olduklarını belirten Güneş, "Hakemin yanlış kararlarından dolayı bizim kalemize gelebildiler. İlk yarıda goller attık, pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda normal giden bir oyun vardı ama olmayacak goller yedik. Üst üste yediğimiz goller paniği arttırdı ve oyundan düştük. Savaşarak kazandığımız topları gereksiz yere rakibe verdik" diye konuştu.

"Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi motive olabiliyor"

Fenerbahçe'nin büyük takımlara karşı iyi motive olduğuna dikkat çeken Güneş şöyle konuştu:

"Panik yaptık, topu kolay şekilde rakibe verdik. 3-3'ten sonra Burak'ın pozisyonu gol olsaydı lehimize dönebilirdi. Gollerin gelişiyle oyunun hakimiyeti Fenerbahçe'ye geçti. Atakları vardı ama pozisyonları yoktu. Bir de uzaktan gol yiyince paniği iyice artırdı. Bizim için 2 puan kayıp, bilmiyorum Fenerbahçe için nedir? Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi motive olabiliyor. Trabzonspor hariç büyük takımlara karşı iyi sonuçlar aldılar."

 

 

Ersun Yanal'dan Güneş'e yanıt

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Şenol Güneş'in sözlerinin sorulması üzerine, "Biz büyük takımız. Bizi büyük ya da küçük diye ayıramazsınız. Şenol hocanın da ayıracağını sanmıyorum. Şenol hoca da biliyor büyük-küçük takımı" şeklinde cevap verdi.

DAHA FAZLA HABER OKU