DEM Parti heyetinde Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit yer aldı.
fazla oku
Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)
AK Parti heyetinde ise Grup Başkanı Abdullah Güler, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve Genel Başkanvekili Efkan Ala bulundu.
Görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan AK Partili Güler; şunları söyledi:
Misafirlerimizi ağırladık. Çok samimi, dostane bir sohbet yaptık. Son gelişmeler üzerine değerlendirmelerimizi kendilerine ilettik. Sağ olsunlar. Ben çok teşekkür ediyorum, değerli eş başkanlara, Sırrı Beye ve Gülistan hanıma. İlerleyen zamanlarda daha detaylı değerlendirmeler olacaktır.
AK Parti-DEM Parti görüşmesi: Çok samimi ve dostane...
— Independent Turkish (@TurkishIndy) March 17, 2025
AK Partili Güler: Misafirlerimizi ağırladık. Çok samimi, dostane bir sohbet yaptık. Son gelişmeler üzerine değerlendirmelerimizi kendilerine ilettikhttps://t.co/fK8ziDqVld pic.twitter.com/GuYDC0Xa1C
Independent Türkçe