Beckham ailesinin 80 milyon dolarlık evi mahalleyi ayağa kaldırdı

"Güvenliğimizden endişeliyiz"

David ve Victoria Beckham, 25 yıldır evli (Reuters)

David Beckham ve eşi Victoria'nın ABD'deki yeni evi, komşuların tepkisini topladı. 

Bölge sakinleri, Beckham ailesinin, Florida eyaletindeki Miami şehrinde yer alan 80 milyon dolarlık eve taşınmasından şikayetçi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Amerikan magazin sitesi Page Six, ünlü çiftin gerçek adlarını kullanarak Miami sahilindeki eve taşınmasının, paparazilerin bölgeye akın etmesine yol açtığını aktarıyor. 

Ünlüler genellikle evlerini, kendi kurdukları bir limited şirket üzerinden satın alıyor. Böylelikle ev kayıtlarında doğrudan kendi adlarını kullanmadan işlemleri tamamlayabildikleri gibi adreslerini de gizliyebiliyorlar.

Ancak Beckhamların bu yöntemi tercih etmemesi bölge sakinlerini sinirlendirdi. Ünlü çiftin evinin bulunduğu bölgede Shakira ve soft rock grubu Bee Gees'in gitaristi Barry Gibb'in de mülkü olduğu aktarılıyor. 
 


Adının açıklanmasını istemeyen bir bölge sakini şunları söylüyor: 

Tüm dünya buraya akın etti, paparaziler de var, internette buranın birçok fotoğrafı dolaşıyor, komşular güvenlikten endişeli.

80 milyon dolarlık ultra lüks evin 13 banyosu, bir açık hava mutfağı, bir çatı katı salonu ve Biscayne Körfezi'ne bakan bir cephesi olduğu belirtiliyor.


Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU