House of the Dragon'un yıldızından üçüncü sezonla ilgili şaşırtan açıklama

"Ne gördüm ne de duydum"

Matt Smith (sağda), House of the Dragon dışında bilimkurgu dizisi Doctor Who'da 11. Doktor ve Netflix'in tarihi draması The Crown'da Emmy adaylığı kazandığı Prens Philip rolleriyle de biliniyor (HBO)

House of the Dragon'un üçüncü sezon planı, henüz dizinin başrol oyuncusu Matt Smith'e ulaşmadı.

Dün (20 Ekim), Daemon Targaryen'i canlandıran Smith'le Game of Thrones'un öncül yan dizisindeki rol arkadaşları Fabien Frankel ve Tom Glynn-Carney, New York Comic Con'da düzenlenen panelde buluştu. 

Panelde oyuncuların, ağustosta ekranlara gelen ikinci sezon finalinden sonra hikayenin nereye gideceğine dair dizi sorumlusu Ryan Condal ve yazarlardan farklı düzeylerde bilgi aldıkları ortaya çıktı.

"Bazı şeyler duydum"

Moderatör Josh Horowitz'in, "içlerinden herhangi birinin üçüncü sezonun senaryosunu görüp görmediğini" sorması üzerine Aegon II Targaryen'i oynayan Glynn-Carney, "Ne bir zerre ne de bir harf" diyerek ekledi: 

Ne kadar uzun sürerse, bir süre daha hiçbir şey okumak zorunda kalmayız.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

41 yaşındaki Smith, "Ne gördüm ne de duydum" diye araya girdi. "Sizi bilmem çocuklar. Ben hiçbir şey duymadım, ya siz?" diyerek Frankel'a döndü.

30 yaşındaki Frankel ise gizemli bir ipucu vererek "Burada paylaşamayacağım bazı şeyler duydum" dedi.

House of the Dragon'un üçüncü sezonunun prodüksiyon başlangıç tarihi için herhangi bir açıklama yapılmadı. HBO, yeni sezon için planlanan bir prömiyer tarihi de duyurmadı.

House of the Dragon'un ikinci sezon çekimleri 2023 yazında tamamlanmıştı. İlk ve ikinci sezonlar arasındaki bekleyiş, Ekim 2022'den Haziran 2024'e kadar sürmüştü.

HBO, halihazırda 2025'te yayına girmesi planlanan Game of Thrones'un yeni yan dizisi A Knight of the Seven Kingdoms'ın tanıtımını yapıyor.


Independent Türkçe, Variety, Geo.tv

DAHA FAZLA HABER OKU