Chucky'den kötü haber: "Her zaman geri döner"

Dizi eleştirmenlerin beğenisini toplamıştı

Variety'e konuşan kaynaklar, dizideki hikayenin son bir sezonla veya filmle toparlanması fikrinde uzlaşılamadığını söylüyor (SYFY)

1988 yapımı Çocuk Oyunu (Child's Play) ve devam filmleriyle sinemaseverlerin bilinçaltına sızan Chucky'den kötü haber geldi.

Karakterin yaratıcısı Don Mancini, şeytani ruhlu oyuncak bebeğin dizi macerasının şimdilik sona erdiğini açıkladı. 

61 yaşındaki Amerikalı şu ifadeleri kullandı:

Chucky'nin dördüncü sezonla geri dönmeyeceği haberini vermekten dolayı üzgünüm. Ancak sahip olduğumuz üç müthiş yıl için de minnettarım. UCP/SYFY/Peacock/Eat the Cat, muhteşem oyuncular, Toronto merkezli ekip (işlerinde en iyiler) ve son olarak harika izleyicilerimize büyük bir kucaklama. Chucky geri dönecek! HER ZAMAN geri döner.

Mancini, Chucky'yi yeniden beyazperdede görmek istediğini daha önce belirtmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kötülüğüyle meşhur katil bebek Chucky, bir kasabayı kaosa sürüklerken cinayetleri de gizli kalan sırları ortaya döküyordu.

ABD'de Syfy ve USA Network'te yayımlanan korku-komedi dizisi, ilk olarak 2021'de ekranlara gelmişti. İkiye bölünen üçüncü sezonun ilk kısmı Ekim 2023'te, kalan bölümlerse Mayıs 2024'te seyirciyle buluşmuştu. 

Oyuncu kadrosunda Zackary Arthur, Bjorgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Brad Dourif, Devon Sawa ve Jennifer Tilly'nin yer aldığı dizi, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da yüz üzerinden 93 puana sahip. 

The Hollywood Reporter'ın eleştirmenlerinden Daniel Fienberg, diziyi şöyle anlatıyor:

Şiddet kanlı bir şekilde var ama vahşi değil. Her zaman bu seriyi korkunçtan çok komik bulmuşumdur ve bu dizide de aynı yaklaşım sürdürülüyor.

 

Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU