UFC'ye geri dönüş maçı iptal edilen Conor McGregor deliye döndü

Michael Chandler, McGregor'ı beklemeye devam etmek yerine kasımda Charles Oliveira'yla dövüşmeyi seçti

(Reuters)

Conor McGregor, rakibi Michael Chandler'ın başka bir dövüşçüyle eşleştirilmesinin ardından UFC'nin "tarihini belirlemesini" talep etti.  

İrlandalı Mcgregor'ın Temmuz 2021'de bacağını kırdıktan sonra çıkacağı ilk maçta Chandler'la karşılaşacağı Şubat 2023'te açıklanmıştı. Ancak UFC Başkanı Dana White, ikilinin haziranda yüzleşeceğini nisanda duyuruncaya dek McGregor'la Chandler için bir tarih belirlenmemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ardından McGregor, karşılaşmaya kısa bir süre kala ayak parmağını kırarak maçın süresiz ertelenmesine sebep olmuştu ve Chandler en sonunda İrlandalıyı daha fazla bekleyemeyeceğine karar verdi. 2022'nin sonlarından bu yana dövüşmeyen Chandler, kasımda UFC 309'da Charles Oliveira'yla karşı karşıya gelecek.

5 rauntluk hafifsıklet maçı, ikilinin 2021'deki karşılaşmasının rövanşı olacak. O maçta Oliveira, Chandler'ı ikinci rauntta nakavt ederek boşta duran unvanı kazanmıştı.

Chandler, haberi Youtube kanalında doğrularken White, Amerikalının bir sonraki maçında hâlâ McGregor'la dövüşebileceği konusunda ısrarcı.

Öte yandan McGregor, bu duruma öfkesini tweet atarak gösterdi:

Chandler bir takedown'la onun canına okuyacağımı, hırpalanacağını gördü ve resmen caydı. Küçük şişko korkak.

Bu akşamki Bare Knuckle (Dövüş Şampiyonası) için Florida'daki Hard Rock Oteli'ndeyim. Gün içinde DFSI'ın (Uluslararası Uyuşturucusuz Spor) testine girdim. Lanet tarihimi belirleyin!

36 yaşındaki McGregor en son dövüştüğünde, Dustin Poirier'e ikinci kez yenilmiş ve bacağını kırmıştı. Poirier, o tarihten 6 ay önce, Ocak 2021'de de eski çift sıklet şampiyonunu nakavt etmişti.

38 yaşındaki Chandler, Kasım 2022'deki son dövüşünde pes ettirilerek Dustin Poirier'e yenilmişti. Chandler'ın Brezilyalı Oliveira'yla yüzleşmesi 16 Kasım'da Madison Square Garden'da gerçekleşecek ve ana etkinlikte muhtemelen Jon Jones'la Stipe Miocic dövüşecek.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU