Anya Taylor-Joy, hayalindeki rolü açıkladı

"Beni gerçekten heyecanlandırıyor"

Anya Taylor Joy'un başrolleri Thomasin McKenzie'yle paylaştığı 2021 yapımı Edgar Wright filmi Dün Gece Soho'da, 1960'ların Londra'sında geçiyordu (Universal Pictures)

Netflix'in sevilen dizisi The Queen's Gambit ve Mad Max serisinin eleştirmenleri hayran bırakan son halkası Furiosa: Bir Mad Max Destanı'nın (Furiosa: A Mad Max Saga) yıldızı Anya Taylor-Joy, hayalindeki Disney rolünü açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

28 yaşındaki yıldız, eğer Disney sevilen animasyon Karlar Ülkesi'nin (Frozen) canlı çekim versiyonu üzerinde çalışmaya başlarsa, Elsa karakterini canlandırmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Ünlü oyuncu, hayalindeki Disney ya da müzikal rolünün, ikonik Karlar Kraliçesi olacağını itiraf etti.

Taylor-Joy, Vogue Hong Kong'a verdiği röportajda, kardeşlerinin çocuklarına "Elsa olduğunu" anlatmayı ve ellerinden buz fırlatmak istediğini söyledi.

"Müzikal çekmek istiyorum"

"Gerçekten bir müzikal çekmek istiyorum" diyen aktris, sözlerini şöyle sürdürdü:

İmkansız görevleri tamamlamanın zorluğunu seviyorum. Sanırım bu benim için inanılmaz derecede motive edici, bu yüzden aynı anda şarkı söyleyebilme, dans edebilme ve rol yapabilme fikri beni gerçekten heyecanlandırıyor.

The Menu ve Dün Gece Soho'da (Last Night in Soho) filmlerindeki rolleriyle de tanınan Anya Taylor-Joy, Bella Mackie'nin romanı How to Kill Your Family'nin (Ailenizi Nasıl Öldürürsünüz) dizi uyarlamasında, katil Grace Bernard'ı oynamaya hazırlanıyor.

Karlar Ülkesi 3, 2027'de geliyor

Disney'in kreatif şefi Jennifer Lee, geçen ay Karlar Ülkesi serisinin hayranlarına müjdeyi vermiş ve üçüncü filmin 2027'de vizyona gireceğini duyurmuştu.

2013 yapımı Karlar Ülkesi, dünya çapında 1,28 milyar dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı.

Karlar Ülkesi 2 ise 2019'da vizyona girmiş ve küresel gişede 1,45 milyar dolar kazanarak ilk filmi geride bırakmıştı.


Independent Türkçe, Deadline, Vogue, Variety, People 

DAHA FAZLA HABER OKU