Glen Powell'ın meşhur aktörle kıyaslanınca verdiği tepki övgü topladı

Bir hayran "Bu adam hiçbir zaman ıskalamıyor" dedi

(AFP)

Glen Powell, kendisi ve Ryan Gosling arasında yapılan karşılaştırmalara yanıt verdi.

Kasırgalar'ın (Twisters) 35 yaşındaki oyuncusu, ismi verilmeyen bir Hollywood yapımcısı tarafından Not Defteri'nin (The Notebook) 43 yaşındaki yıldızına benzetildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Wrap'in haberinde yönetici, Powell'ın hem erkek hem kadın izleyicilere cazip geldiğini, Gosling'in çekiciliğininse "büyük oranda kadın izleyicilerle sınırlı kaldığını" iddia etti.

Hayranlar, Powell'ın habere, Sürücü'nün (Drive) aktörüne duyduğu hayranlığı ifade edip kendi şöhretini önemsiz gibi gösterdiği "mütevazı" yanıtını övdü.

Powell, dünya çapında neredeyse 350 milyon dolar hasılat elde eden son filmi Kasırgalar'la halihazırda sinema sektörünün en çok kazandıran oyuncularından biri. Öte yandan Powell'ın başrolleri Sydney Sweeney'yle paylaştığı 2023 yapımı romantik komedi Senden Başka (Anyone But You), dünya çapında 220 milyon dolar kazanmıştı.

Powell, kendisi ve Gosling hakkındaki habere yanıt vererek X'te (Twitter) "Gosling bir efsane" yazdı.

Ben sadece Glen'im.

Top Gun: Maverick'in yıldızının paylaşımındaki ikinci kısım, Gosling'in Barbie'de Oscar'a aday gösterilmiş şarkısı I'm Just Ken'e (Ben Sadece Ken'im) bir gönderme. Şarkıda, filme ismini veren oyuncak bebeğin erkek arkadaşı, Barbie'nin anaerkil düzeninde yeterince takdir edilmediğinden yakınıyor.
 


Powell'ın tepkisi X'te (Twitter) kısa sürede dikkat çekti ve gönderi, bu haber yazıldığında halihazırda 330 binin üzerinde beğeni toplamıştı.

Bir hayran, Powell'ın paylaşımına "Ryan Gosling'le birlikte bir film çekmene ihtiyacım var" diye cevap verdi.

Başkaları da Powell'ı "mütevazı, düşünceli bir kral" diye nitelendirerek Powell'ın alçakgönüllü tavrı sayesinde "her zaman ünlü olacağını" öne sürdü.  

Bir başkası da ekledi:

İki harika kişi aynı anda var olabilir. Ryan'ı savunması takdire şayan.

Powell bu gönderiyi, yönetmen Lee Isaac Chung'ın, Jan de Bont imzalı 1996 yapımı aksiyon-macera filmi Kasırga'nın (Twister) bağımsız devam filmi Kasırgalar'daki rol arkadaşının, oyuncuların sahneleri çekmeden önce buz küpleri emmek zorunda kaldığını açıklamasından kısa bir süre sonra paylaştı.
 

Kasırgalar'da Daisy Edgar-Jones ve Glen Powell (Universal)

Ramos şöyle demişti:

Kocaman fiziksel şeyler var ama bir de dışarının aşırı soğuk olduğu, kış vakti yaz sahneleri çektiğimiz zamanlar var. Grevden (oyuncu ve senarist grevi) dönünce bize "Konuştuğunuzda ağzınızdan buhar çıkmasını engelleyebilmemiz için şu buz küplerini emebilir misiniz?" diye sormuşlardı.

Powell, araya girerek "Buharı durdurmak için size daha fazla soğuk verelim ki yaz olduğuna inansınlar" diye eklemişti.

Ramos "Yani bir sahne öncesinde bu haldeydik" demiş ve buz emip dışarı tükürme eylemini canlandırarak devam etmişti.

Sonra 'Motor' diye sesleniyorlardı ve rol yapıyorduk ve donuyorduk ama onlar ağzımızdan buhar çıkıyor mu diye bakıp 'Evet, bunu boyayarak silmemiz gerekecek' veya 'bunu kullanamayız' diyordu.

Zalimceydi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU