37 yıl sonra yeniden: Stephen King'in meşhur geriliminde başrol oynayacak

Çekimler için geri sayım başladı

Eleştirmenler, Glen Powell'ın dünya çapında 350 milyon dolar hasılat yapan Kasırgalar'daki performansını övmüştü (Universal Pictures)

Daha önce Zombilerin Şafağı (Shaun of the Dead), Dün Gece Soho'da (Last Night in Soho) ve Tam Gaz'ı (Baby Driver) çeken Edgar Wright'ın merakla beklenen yeni projesinden haber var. 

50 yaşındaki sinemacının yönetmenliğini üstlendiği yeniden çevrim Koşan Adam'ın (The Running Man) çekimlerinin başlamasına çok az bir süre kaldı. 

Glen Powell başrolde

Halihazırda Hollywood'un en popüler isimlerinin başında gelen Glen Powell, filmin başrolünde yer alacak. 35 yaşındaki yıldız, yeni bir röportajında filmin çekimlerine ne zaman başlanacağını da açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan Koşan Adam, 2025'te dünya ekonomik yıkıma ve şiddete yenik düşerken, yarışmacıların para için tetikçilerden kaçtığı bir realite şova katılan Ben Richards'ın hikayesini merkeze alıyor.

Son olarak Kasırgalar'da Daisy Edgar-Jones'la birlikte rol alan Powell, filmde başrol oynamaya hazırlanıyor. 

King'in romanı daha önce 1987'de beyazperdeye uyarlanmış ve Ben Richards karakterini Arnold Schwarzenegger canlandırmıştı. Powell da Koşan Adam'ın yeniden çevriminde bu rolü üstlenecek.

Yıldız oyuncu, The Wrap'e yaptığı açıklamada Koşan Adam'ın çekimlerine kasımda başlanacağını duyurdu. 

Çekimlerin ne kadar süreceği ya da filmde Powell'a kimlerin eşlik edeceği de dahil olmak üzere, film hakkında çok az şey biliniyor.

2022'den beri Hollywood'u ele geçirdi

Powell, 2022'den bu yana Top Gun: Maverick, Özveri (Devotion), Hit Man, Senden Başka (Anyone But You) ve Kasırgalar'da rol aldı. Bunların tamamı ya eleştirmenlerin beğenisini kazandı ya da gişede başarı elde etti.

Komedi dizisi Chad Powers'ta da rol almaya hazırlanan Powell'ın yeni filminin, 2025'in sonlarına doğru gösterime girebileceği ifade ediliyor.

Korku ve gerilim romanlarının efsanevi yazarı King, distopik gerilimi Richard Bachman takma adıyla kaleme almıştı.
 

Independent Türkçe, ScreenRant, The Wrap

DAHA FAZLA HABER OKU