Ünlü oyuncu filmden çıkarılan öpüşme sahnesiyle ilgili konuştu

"İnsanların bu kadar heyecanlanmasına bayılıyorum"

Film, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 75 puan aldı (Universal Pictures)

Öpüşme olsun ya da olmasın... Glen Powell, hayranlarının son filmi Kasırgalar'ı (Twisters) önemsemesinden memnun.

1996 yapımı Kasırga'nın (Twister) devam filminde Daisy Edgar-Jones'la birlikte rol alan aktör, ScreenRant'e verdiği röportajda, kısa süre önce iki başrol oyuncusu arasındaki öpücüğün filmden çıkarılması üzerine çıkan şaşırtıcı kargaşaya tepkisini paylaştı.

35 yaşındaki Powell, "Bunu çok kişisel alıyorum!" diyerek ekledi:

Eminim Daisy Edgar-Jones'u öpebildiğim kamera arkası görüntülerini görmüşsünüzdür, önemli olan da bu zaten. Harika vakit geçirdik ve filmle gerçekten gurur duyuyorum.

Film boyunca, Powell'ın canlandırdığı fırtına avcısı Tyler'la Edgar-Jones'un oynadığı Kate arasında romantik bir gerilim oluşuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak ikilinin öpüşme sahnesi son kurguya girmedi. Daha sonra sosyal medyada iki yıldızın öpüştüğü alternatif bir son ortaya çıktı. Bu alternatif finalin filmde kullanılmaması, bazı hayranları hayal kırıklığına uğrattı.

Powell, "Bence bu tepki bile insanların önemsediğini gösteriyor, ki bu gerçekten harika" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

İnsanların film için bu kadar heyecanlanmasına bayılıyorum. Daisy ve ben birbirimize TikTok'lar ve gif'ler gönderiyoruz. Ortaya çok komik şeyler çıkıyor. Çok eğlenceli. Gerçekten harikaydı. Öpüşelim ya da öpüşmeyelim, herkes kazandı.

Yönetmen Lee Isaac Chung, daha önce neden öpüşme sahnesiz finali seçtiğini paylaşmış ve son kararının arkasında durmuştu.

"Aslında öpüşme sahnesini denedim" diyen Oscar adayı yönetmen ekledi: 

Bu öpüşmesiz versiyon o gün çektiğim diğer seçenekti ve söylemeliyim ki bunu daha çok sevdim. Daha uygun bir final olduğunu düşünüyorum. Bence filmin içinde öpüşme isteyenler, bu karakterlerin bir gün öpüşeceğini varsayabilir.


Independent Türkçe, ScreenRant, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU