Tarantino, "izlemeyi hiç arzu etmediği" filmin adını verdi

"İyi olması umurumda değil"

Bir Zamanlar... Hollywood'da filminin (Once Upon a Time... in Hollywood) yıldızı Brad Pitt (solda) ve Quentin Tarantino, 22 Mayıs 2019'da 72. Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında birlikte poz vermişti (AP)

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, sevilen animasyon serisi Oyuncak Hikayesi'nin (Toy Story) 2019 yapımı son halkasını izlemek istemediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Komedi podcast'i Club Random with Bill Maher'ın konuğu olan usta sinemacı, bir üçlemeyi izleyiciler için tatmin edici şekilde tamamlamanın zorluklarına değindi. 

Kill Bill'in yönetmeni, Oyuncak Hikayesi üçlemesine duyduğu sevgi nedeniyle sonraki filmleri izlemek için "hiçbir arzusu" olmadığını söyledi.

X'te (Twitter) viral olan görüntülerde Tarantino, "Tüm animasyonları falan izliyor değilim ama Oyuncak Hikayesi üçlemesinin büyük bir hayranıyım" dedi. 

Bence tamamen ve son raddeye kadar işleyen tek bir üçleme var, o da Bir Avuç Dolar (A Fistful of Dollars), Birkaç Dolar İçin (For a Few Dollars More) ve İyi, Kötü ve Çirkin (The Good, the Bad and the Ugly).

Tarantino, Clint Eastwood'un başrolünü oynadığı ve spagetti Western türünün temellerini atan serinin, üç film boyunca Sergio Leone'nin "tek yönetmen vizyonunu" takip ettiği için başarılı olduğunu ifade etti.

"Bu asla gerçekleşmeyen bir şey"

"Başka hiçbir üçlemenin yapamadığını yapıyor" diyen yönetmen ekledi: 

İlk film müthiş ama ikinci film o kadar harika ve tüm fikri öyle bir yere taşıyor ki ilkini unutturuyor. Sonra üçüncüsü de aynı şeyi ikincisine yapıyor ve bu asla gerçekleşmeyen bir şey. Birinciden ikinciye büyük bir sıçrama görürsünüz ama üçüncü bunu başaramaz.

Ucuz Roman'ın (Pulp Fiction) yönetmeni, "Oyuncak Hikayesi sözkonusu olduğunda, üçüncüsü tek kelimeyle muhteşem" diye açıkladı. 

Şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerden biri. Ama mesele şu ki üç yıl sonra falan 4.'yü yaptılar ve onu görmek için hiçbir arzum yok. Hikayeyi olabildiğince mükemmel şekilde sonlandırdınız, bu yüzden hayır, iyi olması umurumda değil. Benden bu kadar.

Oyuncak Hikayesi 4, 2019'da gösterime girmişti. Halihazırda 5. film üzerinde çalışılıyor. 


Independent Türkçe, Deadline, Pinkvilla

DAHA FAZLA HABER OKU