Sinemaseverler romantik komedi yıldızını korku filminde görünce şaşkına döndü

"Cazibesini sinsi manyaklara dönüşmekte kullanıyor"

Sinemaseverler, yakında gösterime girecek korku filminin fragmanında, tanıdık bir simayı bambaşka bir halde görünce şaşkına döndü. 

Romantik komedilerin vazgeçilmez oyuncusu Hugh Grant, sonbaharda vizyona girmesi planlanan Sapkın'da (Heretic) her zamankinden çok farklı bir karakteri canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sapkın, Mormon misyoneri iki genç kadının, bir adamı dönüştürme çabasının beklediklerinden çok daha tehlikeli bir hale gelişini konu alıyor.

Filmin başrollerinde, gömleğinin üzerine giydiği desenli hırkası ve büyük gözlükleriyle dikkat çeken Britanyalı Grant'e, Chloe East ve Sophie Thatcher eşlik ediyor. 

Scott Beck ve Bryan Woods'un yönetmen koltuğunda oturduğu Sapkın'ın yapımcılığını Amber Amoureux ve Holden Weihs üstleniyor. 

Oyuncu kadrosunda ayrıca Rebecca Stern, Mike Hennessy ve Jacob Amundson gibi isimler yer alıyor.

Kötü adam rollerine geçiş

Grant'in tüyler ürperten performansını sinemalarda izlemek için sabırsızlanan pek çok film meraklısı, aktörün "iyi adam" rollerinden kötü adama geçtikten sonra neredeyse tanınmaz hale geldiğini öne sürdü.

Bir X (Twitter) kullanıcısı, "Hugh Grant'in son birkaç yılda kötü adamlığa geçişi (en azından aldığı roller açısından) çok ilham verici oldu" diye yazdı.

Grant, Aşk Engel Tanımaz (Notting Hill), Dört Nikah Bir Cenaze (Four Weddings and a Funeral) ve Bridget Jones'un Günlüğü (Bridget Jones's Diary) gibi filmlerdeki performanslarıyla sinemaseverlerin kalbini çalmıştı.

Bir Reddit kullanıcısı, "Acaba bu konuda gerçekten iyi mi yoksa filmde onun kim olduğuna dair kolektif beklentimizin kötü adam rollerini daha ürkütücü hale getirmesiyle ilgili bir şey mi?" diye sordu.

"Ustalıkla yapıyor"

Başka biri de şöyle yazdı:

Grant, romantik komedi cazibesini sinsi manyaklara dönüşmekte kullanıyor.

Başka bir sinemasever şöyle dedi:

Bence kötü adamları oynarken harika vakit geçiriyor ve bunu ustalıkla yapıyor.

Grant, son yıllarda aralarında Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves), The Gentlemen ve Ayı Paddington 2'nin (Paddington 2) de olduğu filmlerde entrikacı kötü adam rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Sapkın'ın A24 tarafından 25 Haziran'da YouTube'da yayımlanan fragmanını halihazırda 12,5 milyondan fazla kişi izledi.

ABD ve Birleşik Krallık'ta 15 Kasım'da gösterime girmesi planlanan filmin Türkiye'deki vizyon tarihiyse 22 Kasım.


Independent Türkçe, Daily Mail, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU